-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry ir Meghan Markle antrą kartą pagerino „Instagram“ rekordą

Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė savo „Instagram“ paskyrą susikūrė tik prieš kelias savaites, tačiau jau dabar pagerino rekordą antrą kartą.
Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Pirmadienio popietę, kai karališkoji pora paskelbė apie kūdikio gimimą socialinėje erdvėje, tūkstančiai sekėjų skubėjo pasveikinti naujus tėvelius. Instagramo pranešimas apie Sasekso kūdikio gimimą sulaukė net 1 mln. „Like“ paspaudimų per mažiau nei valandą.

15min primena, kad Harry ir Meghan paskyra @SussexRoyal per pirmą veikimo pusvalandį surinko 150 tūkst. sekėjų, o po pirmos paros jų buvo jau 2,2 mln. Šią akimirką jų paskyrą seka jau 3,3 mln. žmonių.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

Tarp karališkosios poros sekėjų yra ir tokių garsenybių kaip Davidas Beckhamas, Gwyneth Paltrow, Emma Roberts ar Priyanka Chopra.

Na, o pagerinti pasaulio rekordą karališkajai porai prireikė 5 valandų ir 45 minučių – per tiek laiko paskyra surinko milijoną sekėjų. Ir tai – greičiausias rezultatas pasaulyje, kurį jau oficialiai patvirtino ir Guinnesso rekordų knyga.

Karališkasis kūdikis pirmadienį gimė 5 val. 26 min. ryte (Anglijos laiku). Vaikas gimė sverdamas 3,260 kg. Pirmagimio lyties tiek princas Harry, tiek Meghan iki gimimo nežinojo. Nors visi požymiai rodė, kad gims mergaitė, visgi pasaulį išvydo berniukas. Kol kas dėl pirmagimio vardo tėvai nėra apsisprendę.

Naujasis karališkasis kūdikis gaus pavardę pagal savo tėvų valdomą grafystę – mokykloje ir universitete bus naudojama Sussexo pavardė, o ne formalus titulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius