-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry ir Meghan Markle davė pirmą bendrą interviu: papasakojo, kaip susižadėjo

Pirmadienį britų karališkoji šeima oficialiai pranešė apie princo Harry (33 m.) sužadėtuves su amerikiečių aktore Meghan Markle (36 m.), po kelių valandų šviežiai iškepti sužadėtiniai pozavo fotografams pirmoms oficialioms nuotraukoms, o vakare dar davė pirmą bendrą interviu „BBC One“ televizijai.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / Video kadras

Įsimylėjėliai juos kalbinusiai Mishal Husain papasakojo, kad jų sužadėtuvės buvo paprastos, jaukios, be jokios pompastikos, bet labai romantiškos – princas mylimajai pasipiršo prieš keletą savaičių savo namuose, eilinio sekmadienio vakarą.

Pora pasakojo, kad tas vakaras nebuvo niekuo išskirtinis, jiedu tiesiog „bandė pasigaminti vištienos“, kai Harry netikėtai priklaupė ant vieno kelio.

„Tai buvo nuostabi staigmena, – pasakojo Meghan Markle. – Tai buvo taip miela, taip natūralu ir labai romantiška – jis priklaupė ant kelio.“

Meghan Markle sakė iš karto atsakiusi „taip“. „Ji nė neleido man pabaigti“, – juokdamasis prisiminė princas Harry.

Jų pažinties istorija jų pačių lūpomis

Nors anksčiau buvo skelbiama, kad pora susipažino 2016 metų gegužę, tačiau per šį interviu jiedu atskleidė, jog iš tiesų tai įvyko liepą.

Po vieną žingsnelį vienu metu – tikėkimės, šeimą pradėsime gausinti artimoje ateityje

Sužadėtiniai prisimena, kad tą kartą juos supažindino bendra draugė ir jie abu žinojo, jog juos bandoma supiršti – iki tol jie mažai žinojo vienas apie kitą. Meghan Markle prisimena, kad tada savo bičiulės paklausė tik vieno: „Ar jis malonus?“. Tuo tarpu princas Harry sakė niekada anksčiau negirdėjęs apie tokią aktorę kaip Meghan Markle ir niekada nematė ją išgarsinusio serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“).

„Aš buvau maloniai nustebintas kai įėjau į kambarį ir pamačiau ją, – prisiminė princas. – Pagalvojau: man teks rimtai pasitempti, kad jai patikčiau“.

Maždaug trys savaitės po pažinties princas Harry įkalbino Meghan prisijungti prie jo kelionėje į Botsvaną – ten naujai iškepta pora stovyklavo penkias dienas po žvaigždėtu dangumi.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Taigi bendros poros draugės planas pasiteisino – Harry ir Meghan iš karto pajuto simpatiją vienas kitam, o šiandien žurnalistų paklaustas, kada suprato, jog Meghan – toji vienintelė, princas nedvejodamas atsakė: pačią pirmą pažinties dieną.

Žinoma, šiame interviu vestuves planuojanti pora neišvengė klausimo ir apie šeimos pagausėjimą. „Po vieną žingsnelį vienu metu – tikėkimės, šeimą pradėsime gausinti artimoje ateityje“, – neslėpė princas.

Štai visas princo Harry ir Meghan Markle interviu:

VIDEO: Prince Harry and Meghan Markle's first interview together - tape replay

Karališkos sužadėtuvės

Pirmadienį Klarenso rūmai oficialiai pranešė apie poros sužadėtuves – princo Harry ir Meghan Markle vestuvės įvyks 2018 metų pavasarį.

Praėjus kelioms valandoms po oficialaus pranešimo būsimieji vyras ir žmona atidavė duoklę žiniasklaidai – papozavo fotografams Kensingtono rūmų sode.

Per trumpą fotosesiją Meghan Markle parodė ir savo sužadėtuvių žiedą, su kuriuo princas Harry jai pasipiršo anksčiau šį mėnesį. Šis žiedas – ypatingas: jo dizainą kūrė pats princas Harry. Auksinį žiedą puošiantys du briliantai anksčiau priklausė velionei jo motinai princesei Dianai, o viduryje esantis briliantas atkeliavo iš Botsvanos – šalies, kuri svarbi abiem įsimylėjėliams ir primena jų santykių pradžią.

Per interviu BBC princas Harry sakė, kad jo mamai priklausę briliantai sužadėtuvių žiede atsidūrė ne be reikalo – taip jis norėjęs užtikrinti, jog „ji būtų su mumis šioje beprotiškoje kelionėje“. „Kadangi neturėjau galimybės pažinti jo motinos, man be galo svarbu žinoti, kad ji yra kartu su mumis“, – sakė Meghan Markle.

Princas Harry taip pat sakė, kad Diana „būtų devintame danguje ir šokinėtų iš džiaugsmo“ dėl šių sužadėtuvių, o jos „su Meghan būtų geriausiomis draugėmis“. „Tokiomis dienomis man iš tiesų jos labai trūksta“, – neslėpė princas, motinos netekęs būdamas dar vaikas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle tėvai viešai pasveikino su princu Harry susižadėjusią dukrą

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Kol kas tiksli princo Harry ir Meghan Markle vestuvių data neskelbiama, tačiau manoma, kad jos įvyks gegužę, jau po Kembridžo hercogienės Catherine gimdymo – trečiasis jos ir princo Williamo vaikas pasaulį išvysti turi balandį.

„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle sužadėtuvių žiedas
„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle sužadėtuvių žiedas

15min primena, kad princas Harry su amerikiečių aktore, serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigžde Meghan Markle draugauti pradėjo 2016 metų vasarą.

Kad Meghan Markle gali būti ta vienintelė, kurią princas Harry nusives prie altoriaus, pradėta kalbėti iš karto, vos tik pasklido žinia apie jų draugystę. Pranešimo apie poros sužadėtuves laukta jau kurį laiką, o kalbos apie tai ypač suaktyvėjo praėjusią savaitę, kai baigusi filmuotis ją išgarsinusiame seriale Meghan Markle atsikraustė į Kensingtono rūmus pas mylimąjį.

Princui Harry ši santuoka bus pirmoji, tuo tarpu Meghan Markle kartą jau buvo nesėkmingai ištekėjusi. Ji 2011-ųjų rugsėjį po septynerių draugystės metų susituokė su prodiuseriu Trevoru Engelsonu, tačiau jų santuoka truko gerokai trumpiau nei draugystė – 2013-ųjų gegužę Meghan ir Trevoras pasuko skirtingais keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius