Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 21 /16:35

Paviešinti pirmi oficialūs sužadėtinių princo Harry ir Meghan Markle portretai

Lapkričio pabaigoje apie sužadėtuves paskelbę princas Harry (33 m.) ir amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) šią savaitę įsiamžino pirmoje oficialioje sužadėtinių fotosesijoje. Paviešintuose portretuose pora trykšta meile vienas kitam, o žvilgsnis krypsta ir į įspūdingą sužadėtuvių žiedą.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / Alexi Lubomirski nuotr.

Romantiška poros fotosesija vyko karališkajai šeimai priklausančiuose Frogmoro rūmuose. Sužadėtinius įamžino garsenybių fotografu tituluojamas Alexi Lubomirski, o kelios fotosesijos akimirkos atsidūrė socialiniuose tinkluose.

Atskirą padėką už pasitikėjimą išreiškė ir fotografas, nepagailėjęs sužadėtiniams komplimentų.

„Didžiausia padėka princui Harry ir Megan Markle. Man tai ne tik didžiausia garbė, bet ir neapsakoma privilegija tapti šios nuostabios poros meilės liudininku. Žiūrėdamas į šias nuotraukas negaliu nustoti šypsotis“, – socialiniuose tinkluose rašė fotografas.

Kaip skelbia karališkieji rūmai, princas Harry ir Meghan Markle nusprendė paviešinti nuotraukas ir pažymėti svarbų įvykį.

Lapkričio gale Kensingtono rūmai atskleidė ir vestuvių datą. Paviešintame pranešime sakoma, jog vestuvės įvyks kitų metų gegužės 19-ąją, Šv. Jurgio koplyčioje, Vindzoro pilyje.

Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Už gražius linkėjimus – dar viena nuotrauka

Kensingtono rūmai netrukus paviešino ir trečiąją sužadėtinių nuotrauką. Ši, kaip skelbiama prieraše, skirta linkėjimus siuntusiems žmonėms.

„Nuoširdžiai dėkojame už visus nuostabius komentarus po princo Harry ir Meghan Markle nuotraukomis. Pora labai dėkingi už šiltus žodžius šiuo laimingu gyvenimo etapu. Norėdami jums už tai padėkoti, jie nusprendė pasidalinti dar viena nuotrauka, skirta būtent jums“, – skelbiama po trečiąja sužadėtinių nuotrauka.

Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Alexi Lubomirski nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Davė pirmą interviu

Po oficialios žinios įsimylėjėliai pirmą interviu davė Mishal Husain ir papasakojo, kad jų sužadėtuvės buvo paprastos, jaukios, be jokios pompastikos, bet labai romantiškos – princas mylimajai pasipiršo prieš keletą savaičių savo namuose, eilinio sekmadienio vakarą.

Pora pasakojo, kad tas vakaras nebuvo niekuo išskirtinis, jiedu tiesiog „bandė pasigaminti vištienos“, kai Harry netikėtai priklaupė ant vieno kelio.

„Tai buvo nuostabi staigmena, – pasakojo Meghan Markle. – Tai buvo taip miela, taip natūralu ir labai romantiška – jis priklaupė ant kelio.“

Meghan Markle sakė iš karto atsakiusi „taip“. „Ji nė neleido man pabaigti“, – juokdamasis prisiminė princas Harry.

Jų pažinties istorija jų pačių lūpomis

Nors anksčiau buvo skelbiama, kad pora susipažino 2016 metų gegužę, tačiau per šį interviu jiedu atskleidė, jog iš tiesų tai įvyko liepą.

Po vieną žingsnelį vienu metu – tikėkimės, šeimą pradėsime gausinti artimoje ateityje

Sužadėtiniai prisimena, kad tą kartą juos supažindino bendra draugė ir jie abu žinojo, jog juos bandoma supiršti – iki tol jie mažai žinojo vienas apie kitą. Meghan Markle prisimena, kad tada savo bičiulės paklausė tik vieno: „Ar jis malonus?“. Tuo tarpu princas Harry sakė niekada anksčiau negirdėjęs apie tokią aktorę kaip Meghan Markle ir niekada nematė ją išgarsinusio serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“).

„Aš buvau maloniai nustebintas kai įėjau į kambarį ir pamačiau ją, – prisiminė princas. – Pagalvojau: man teks rimtai pasitempti, kad jai patikčiau“.

Maždaug trys savaitės po pažinties princas Harry įkalbino Meghan prisijungti prie jo kelionėje į Botsvaną – ten naujai iškepta pora stovyklavo penkias dienas po žvaigždėtu dangumi.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Taigi bendros poros draugės planas pasiteisino – Harry ir Meghan iš karto pajuto simpatiją vienas kitam, o šiandien žurnalistų paklaustas, kada suprato, jog Meghan – toji vienintelė, princas nedvejodamas atsakė: pačią pirmą pažinties dieną.

Žinoma, šiame interviu vestuves planuojanti pora neišvengė klausimo ir apie šeimos pagausėjimą. „Po vieną žingsnelį vienu metu – tikėkimės, šeimą pradėsime gausinti artimoje ateityje“, – neslėpė princas.

Štai visas princo Harry ir Meghan Markle interviu:

VIDEO: Prince Harry and Meghan Markle's first interview together - tape replay

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius