-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Philipas, kuriam neseniai atlikta širdies operacija, dalyvavo Naujųjų metų dienos pamaldose

Didžiosios Britanijos princas Philipas drauge su kitais karališkosios šeimos nariais sekmadienį dalyvavo pirmosios Naujųjų metų dienos pamaldose – tai buvo pirmas viešas jo pasirodymas po širdies operacijos, atliktos per šias Kalėdas.
Princas Philipas
Princas Philipas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

90-metis karalienės Elizabeth II sutuoktinis karališkajame Sandringamo dvare Rytų Anglijoje nedidelį atstumą iki bažnyčios nuėjo pėsčias, o jo žmona atvyko automobiliu „Bentley“.

Princas Philipas, kuris vilkėjo kupranugarių vilnos paltą ir kurį lydėjo jo jauniausias sūnus princas Edwardas, šypsojosi maždaug 300 žmonių, susirinkusių prie bažnyčios ir plojusių jam atėjus.

Philipas, kurio oficialus titulas yra Edinburgo kunigaikštis, į ligoninę buvo paguldytas gruodžio 23 dieną, dėl skausmų krūtinės srityje.

Gydytojai nustatė, kad buvo blokuota viena jo vainikinė arterija, ir atliko operaciją stentui – iš specialaus tinklelio pagamintam vamzdeliui – į ją įdėti. Gruodžio 27-ąją jis jau buvo išrašytas iš ligoninės.

Šis princo – ilgiausiai „tarnaujančio“ karališkojo sutuoktinio per visą Didžiosios Britanijos istoriją – sveikatos sutrikimas buvo pats rimčiausias ir įvyko tokiu metu, kai karalienė rengiasi savo deimantinio jubiliejaus metams, kai bus minimos 60-osios jos valdymo metinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius