Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Princesė Charlene po metų pertraukos pasirodė viešumoje: nustebino nauja šukuosena

Iš Monako – geros naujienos. Po bene metus trukusios pertraukos ir gydymo viešumoje vėl pasirodė princesė Charlene, rašo „People“. Moteris nustebino ne tik pačiu pasirodymu, bet ir pasikeitusia išvaizda.
Princas Albertas ir princesė Charlene su vaikais
Princas Albertas ir princesė Charlene su vaikais / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį karališkoji ponia kartu su savo vyru princu Albertu ir septynmečiais dvyniais – princu Jacquesu ir princese Gabriela – dalyvavo Monako „E-Prix“ lenktynėse.

Teigiama, kad buvusi olimpinė plaukikė atvyko į apdovanojimų įteikimo ceremoniją, kurioje mielai pozavo susirinkusiems fotografams.

Kaip rašė vienas vietos laikraštis, princesės Charlene sugrįžimas į viešąjį gyvenimą buvo įvykis, kurio Monako kunigaikštystėje buvo laukiama ilgus mėnesius, tad nieko keisto, kad elegantišku pilku kostiumėliu pasipuošusi princesė Charlene traukė aplinkinių žvilgsnius. Daug dėmesio sulaukė ir nauja moters šukuosena – karališkoji ponia nusirėžė plaukus ir tapo platinine blondine.

„Scanpix“ nuotr./Princesė Charlene
„Scanpix“ nuotr./Princesė Charlene

Monako „E-Prix“ lenktynėse Charlene didžiąją laiko dalį praleido žaisdama su princese Gabriella. Motina su dukra kartu ne tik įteikė antroosios vietos trofėjų „Jaguar“ atstovui Mitchui Huntui, bet ir apsikabinusius stebėjo visą apdovanojimų ceremoniją.

Tuo tarpu jos sutuoktinis princas Albertas kartu su sūnumi princu Jacquesu įteikė pirmosios vietos taurę „Mercedes“ lenktynininkui Stoffeliui Vandoorne'ui.

„Monako E-Prix“ varžybos, kuriomis tradiciškai prasideda Monako lenktynių sezonas, buvo pirmas princesės Charlene pasirodymas viešumoje po beveik metus trukusios pertraukos.

„Scanpix“ nuotr./Princas Albertas ir princesė Charlene
„Scanpix“ nuotr./Princas Albertas ir princesė Charlene

Iš viešumos kuriam laikui dingusios Monako princesės sveikata jau kurį laiką kėlė nerimą. Teigiama, kad monarchės sveikatos būkle susirūpinta praėjusių metų gegužę, kuomet princesė Charlene viešėjo gimtojoje Pietų Afrikos Respublikoje. Nors vizitas turėjo trukti tik dešimt dienų, grįžti namo monarchė negalėjo dėl sunkaus ausies, nosies ir gerklės uždegimo, dėl kurios turėjo iškęsti net keletą operacijų.

Pietų Afrikos Respublikoje monarchė praleido šešis mėnesius. Vėliau kalbėta, kad dėl sudėtingų operacijų pašlijo princesės emocinė sveikata, tad praėjusių metų lapkritį, sugrįžusi į Monaką, ji nutarė kreiptis į medikus. Tuomet princas Albertas pasakojo, kad Charlene sprendimą gydytis už Monako ribų palaikė visa šeima.

„Scanpix“ nuotr./Princesė Charlene su vaikais
„Scanpix“ nuotr./Princesė Charlene su vaikais

Šveicarijos klinikoje dėl stipraus emocinio ir fizinio išsekimo net keturis mėnesius besigydžiusi princesė Charlene į Monaką sugrįžo tik šių metų kovą.

Monarchei ilgai nesurodant viešumoje, sklido kalbos apie jos ir princo Alberto nesutarimus ir galimas skyrybas. Vis dėlto šiuos gandus princas Albertas nuolat neigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius