-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princesė Eugenie vestuvių metinių proga pasidalijo širdį virpinančiu vaizdo įrašu

Lygiai prieš metus karališkoje Vindzoro pilyje, Šv. Jurgio koplyčioje, amžiną meilę vienas kitam prisiekė princo Harry pusseserė princesė Eugenie ir jos išrinktasis Jackas Brooskbankas. Vienerių metų vestuvių sukakties proga nuotaka pasidalijo širdį virpinančiu vaizdo įrašu iš įsimintinos judviejų dienos.
Princesės Eugenie ir Jacko Brooskbanko vestuvės
Princesės Eugenie ir Jacko Brooskbanko vestuvės / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Socialiniame tinkle Eugenie savo sekėjams parodė, kaip viskas vyko jos bene pačią laimingiausią dieną. Vestuvių vaizdo įraše galima pamatyti, kaip Eugenie ir Jackas žengia pirmuosius žingsnius prie altoriaus, taria priesaikos žodžius ir pažada amžinai rūpintis vienas kitu.

„Tai buvo pati nuostabiausia diena mano gyvenime... Amžinai, visada. Laimingo vienerių metų jubiliejaus, mano Jackai“, – instagrame rašė princesė.

15min primena, kad iškilminga vestuvių puota vyko toje pačioje, kaip ir Sasekso hercogų jungtuves. Į Eugenie ir Jacko vestuvių ceremoniją buvo pakviesta net 800 ypatingų svečių.

Didžiajai dienai nuotaka princesė Eugenie išsirinko dizainerio Peterio Pilotto suknelę su subtilia V formos iškirpte tiek priekyje, tiek nugaroje.

Į bažnyčią nuotaka atvažiavo kartu su savo tėvu tuo pačiu 1950 metų „Rolls Royce Phantom IV“ automobiliu, kuriuo per savo vestuves važiavo ir Sasekso hercogienė.

Per ceremoniją giedojo kai kurie jaunieji choristai, dalyvavę ir princo Harry bei Meghan vestuvėse. Kelias giesmes atliko ir garsusis Italijos dainininkas Andrea Bocelli.

„Scanpix“/AP nuotr./Princesė Eugenie ir Jackas Brooskbankas
„Scanpix“/AP nuotr./Princesė Eugenie ir Jackas Brooskbankas

Tiesa, po santuokos su britų princese, jos išrinktasis negavo karališko titulo – jis ir toliau yra tiesiog ponas Jackas Brooskbankas. Na, o Eugenie oficialiai tapo Jos Karališkoji Didenybė Princesė Eugenie, ponia Jack Brooksbank.

Po santuokos ceremonijos jaunavedžiai išvyko į procesiją karieta po Vindzoro miestelį, o karalienė organizuoja popietės arbatos priėmimą vestuvių svečiams Šv. Jurgio salėje Vindzoro rūmuose. Vėliau šventė tęsis nuotakos šeimos namuose – čia bus surengtas vakarinis vestuvių pokylis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius