Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Princo George’o ir princesės Charlotte mokykloje – baimė dėl koronaviruso: 4 mokiniams atlikti tyrimai

Pietvakarių Londone esančios Thomas’s Battersea mokyklos, kurią lanko ir karališkosios šeimos nariai princas George’as bei princesė Charlotte, mokiniai, vis sparčiau plintant koronavirusui izoliuojasi namuose, pranešė „The Sun“. Tokių priemonių imamasi paaiškėjus, kad keturi ugdymo įstaigą lankantys vaikai įtariami užsikrėtę virusu.
Princesė Charlotte su tėvais ir broliu
Princesė Charlotte su tėvais ir broliu / „Scanpix“ nuotr.

Pasak užsienio naujienų portalo, šiuo metu karantino sąlygomis namuose laiką leidžia keturi ugdymo įstaigos, kurioje mokslo metai kainuoja 19 tūkst. svarų sterlingų, mokiniai, laukdami tyrimų rezultatų dėl vis sparčiau po pasaulį plintančios ligos.

Skelbiama, kad minėtiems vaikams tyrimai atlikti sužinojus, kad jie neseniai grįžo iš kelionių užsienyje.

Ši mokykla – viena iš daugiau nei 40 ugdymo įstaigų šalyje, tiesiogiai susijusių su koronavirusu, kuris visame pasaulyje nusinešė jau daugiau nei 2700 žmonių gyvybes.

„Kaip ir visos mokyklos, rimtai reaguojame į potencialią riziką, susijusią su „Covid-19“ plitimu ir laikomės visų valdžios rekomendacijų dėl infekcijos prevencijos ir ligos suvaldymo, – sakė mokyklos atstovai.

Šiuo metu tyrimai atlikti labai mažam skaičiui mokinių, kurie leidžia laiką namuose, laukdami rezultatų. Apie tai informuoti visi tėvai, palaikome nuolatinį ryšį su mūsų mokyklos bendruomene, dalijamės visa svarbia informacija. Žinoma, išsaugosime mūsų darbuotojų ir mokinių konfidencialumą ir nekomentuosime konkrečių atvejų.“

6-erių princas George’as minėtoje mokykloje mokosi jau antrus, o jo 4-metė sesuo princesė Charlote – pirmus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius