Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry vestuvėse dalyvaus ir jo buvusios meilės – Cressida Bonas ir Chelsy Davy

Šią savaitę pranešta, kad britų princo Harry (33 m.) ir amerikiečių aktorės Meghan Markle (36 m.) vestuvėse dalyvaus per 600 svečių. Įdomu tai, kad tarp jų bus ir dvi moterys, kurios pačios kadaise pretendavo tapti princo Harry nuotakomis – tai Cressida Bonas (29 m.) ir Chelsy Davy (32 m.).
Princas Harry su Chelsy Davy (kairėje, 2007 m.) ir Cressida Bonas (2014 m.)
Princas Harry su buvusiomis draugėmis Chelsy Davy (kairėje, 2007 m.) ir Cressida Bonas (2014 m.) / „Scanpix“ nuotr.

Buvusios princo Harry meilės pakvietimus į vestuves gavo, mat po skyrybų su abiem merginomis princas išlaikė draugiškus santykius ir su abiem iki šiol bendrauja kaip draugai.

15min primena, kad Chelsy Davy buvo pirmoji princo Harry meilė – pora jiedu buvo nuo 2004 iki 2010 metų. Tuo tarpu su britų aristokratų dukra Cressida Bonas princas draugavo 2012–2014 metais. Jųdviejų santykiai nutrūko dėl to, kad Cressida turėjo rimtų ambicijų tapti aktore, o tai su karališkosiomis pareigomis nesuderinama.

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo žvaigždžių pilnoje dramoje „Tulpių karštinė“ – ir buvusi princo Harry mylimoji Cressida Bonas

Ironiška, kad dabar princas kaip tik veda aktorę, kuri dėl meilės jam pasiryžo atsisakyti karjeros.

Be Cressidos Bonas ir Chelsy Davy, į vestuves pakviesta ir britų popžvaigždė Ellie Goulding (31 m.) – kalbėta, kad ir ji prieš keletą metų turėjo romaną su princu Harry, tačiau šis ilgai netruko ir jiedu galiausiai nusprendė būti tiesiog draugais. Ar princas iš tiesų draugavo su garsia dainininke, rūmai niekada nepatvirtino.

Beje, Ellie Goulding koncertavo per princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine vestuves 2011 metais, tačiau šįkart karališkosiose vestuvėse ji bus tik viešnia – jos pasirodymas nėra įtrauktas į šventės programą.

Kaip 15min skelbė anksčiau, į princo Harry ir Meghan Markle vestuvių ceremoniją Šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje pakviesta 600 svečių. Po oficialios dalies, vakare bus surengta privati puota, kurioje bedalyvaus jau tik 200 pakviestųjų. Karališkosios vestuvės įvyks jau po dviejų mėnesių – gegužės 19-ąją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry su Meghan Markle
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry su Meghan Markle

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius