Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo svajonės apie policiją

Didžiosios Britanijos karališkojo sosto paveldėtojas princas Williamas prisipažino, kad vaikystėje svajojo tapti policininku.
 Princas Williamas
Princas Williamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Princas lankėsi ligoninėje, kurioje gydomi vėžiu sergantys vaikai, ir vėliau kalbėjosi su mažaisiais ligoniais apie savo vaikystę bei planus tęsti mirusios motinos princesės Dianos pradėtus labdaringus darbus, rašo „Sky News“.

Jis ketina remti planus Mardseno karališkojoje ligoninėje įkurti specialų vaikų ir paauglių, sergančių vėžiu, centrą.

Jis pats dirbo vaikų skyriuje dar 2005-aisiais. 2007 metais princas buvo paskirtas pasaulyje pripažintos onkologinės ligoninės prezidentu. Ši pozicija anksčiau priklausė ir jo motinai.

Vėliau, kalbėdamas su dešimtmete paciente Alice karališkojoje rezidencijoje Londone, jis pasakojo, kaip jo motina rūpinosi ligoninės reikalais ir kad jis pats ketina tai daryti, nes susipažino su tikrai sužavėjusiais ir įkvėpusiais norą padėti žmonėmis, kurie, deja, serga vėžiu.

Su mažąja ligoniuke jis kalbėjosi ir apie kur kas paprastesnius dalykus. Paklaustas, ką veiktų, jei nebūtų princas, Williamas atsakė, kad seniau labai norėjo būti policininku, tačiau vėliau suprato, jog iš to nieko nebus. Princas atviravo, kaip sekasi mokytis skraidyti sraigtasparniu. „Dar nesugadinau jokio aparato, neįskridau į jokį medį, tad tikriausiai man sekasi neblogai“, – juokavo princas.

Karališkosios šeimos atstovas taip pat pasigyrė turįs Hario Poterio randą ant kaktos, kurį susižeidęs gavo vaikystėje. Jis nė nedvejodamas atsakė į mažosios žurnalistės klausimą, kuris iš dviejų brolių – jis ar jaunėlis Harry – laimėtų rankų lenkimo rungtį. „Aišku, kad laimėčiau aš. Kaip vyresnysis brolis turiu psichologinę viršenybę prieš brolį“, – juokėsi princas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius