Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Princui Harry po nuogybių skandalo pavyko pelnyti mylimosios malonę

Panašu, kad moterys linkusios atleisti vyrams nuodėmes. Na, bent jau princams. Kaip pranešė Radaronline.com, Didžiosios Britanijos princui Harry (28) pavyko susigrąžinti savo mylimąją po rugpjūtį jų santykius sudrebinusio skandalo, kai į viešumą pateko nuogo karališkosios šeimos atstovo nuotraukos.
Princas Harry
Princas Harry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Princas Harry

Tąsyk žiniasklaidai buvo perduotos nuogutėlio princo Harry nuotraukos iš Las Vegase vykusio vakarėlio. Jose vaikinas buvo užfiksuotas gana provokuojančia poza kartu su nuoga nepažįstamąja.

Tačiau teigiama, kad princui pavyko išprašyti savo 23-ejų merginos Cressidos Bonas, kad suteiktų jam antrą progą. Šiuo metu Afganistane su Didžiosios Britanijos karinėmis pajėgomis tarnaujantis Harry, pranešama, nekantriai laukia, kol pasibaigs jo 4 mėnesių tarnybos terminas.

„Jis pasiilgo Cressidos. Jie išsiskyrė sudėtingu metu, jų santykiams sutrukdė nuogo princo nuotraukų skandalas ir Harry planai išvykti iš Didžiosios Britanijos. Tačiau, net būdami už tūkstančių mylių vienas nuo kito, jiedu palaikė ryšius, o jausmingi pokalbiai telefonu tapo kasdienybe. Cressida prisipažino, kad irgi jo ilgisi, tad tikėtina, jog princui grįžus jų jausmai įsižiebs su nauja jėga“, – teigė Radaronline.com šaltinis.

C.Bonas viešai pareiškė nebenorinti matyti princo po to, kai į viešumą iškilo jo nuogo nuotraukos, ji teigė esanti pažeminta. Vėliau buvo aiškinta, kad princas Harry Las Vegase su draugų kompanija žaidė biliardą iš nusirenginėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius