Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusnuogė Kim Kardashian papuošė „Vogue“ viršelį: šį kartą juo gėrisi Japonija

Realybės šou žvaigždė ir keturių vaikų mama Kim Kardashian (38) papuošė rugpjūčio mėnesio japoniškąjį „Vogue“ viršelį. Nuotraukose moteris nepabijojo eksperimentuoti su avangardiniu stiliumi, o labiausiai išryškėjo su rožinės spalvos šilkiniu audiniu, dengiančiu visą kūną.
Kim Kardashian papuošė „Vogue“ viršelį
Kim Kardashian papuošė „Vogue“ viršelį / Luigi ir Iango nuotr.

Viename iš jos trijų viršelių K.Kardashian apsirengė ekstravagantiškai atrodančiu ir juodais diržais juosiančiu rūbu, kuris išryškino žvaigždės sportinį kūną.

Prie jo puikiai derėjo blizgantis sijonas. Tobulas kūno linijas moteris dailino kelis mėnesius, o dviejų savaičių pertraukas darė tam, kad galėtų ilsėtis nuo sunkių sporto salės svarmenų.

Luigi ir Iango nuotr./Japoniškojo „Vogue“ viršelis
Luigi ir Iango nuotr./Japoniškojo „Vogue“ viršelis

Toje pačioje nuotraukoje stilistai sužaidė ir su žvaigždės šukuosena. Garbanoti ir į galvos juostą surišti plaukai priminė 70-tuosius. Ši plaukų šukuosena užbaigė ir taip nepriekaištingą derinį.

Nors su apranga stilistai padirbėjo iš peties, visgi daugiausiai eksperimentuota su labiau įsimintinomis išvaizdomis kituose viršeliuose. Stulbinamai atrodė avangardinio stiliaus galvos uždangalas. Meno kūrinį, kuris uždengė dalį K.Kardashian veido, apglėbė plastikinės rankos. Nepaisant to, kad dalies jos plaukų ir veido nebuvo galima aiškiai matyti, tačiau ji vis tiek atrodė nepakartojamai.

Luigi ir Iango nuotr./Japoniškojo „Vogue“ viršelis
Luigi ir Iango nuotr./Japoniškojo „Vogue“ viršelis

Kitame viršelyje moteris apvyniota rožinės spalvos šilkiniu audiniu, kuris dengė visą žvaigždės kūną ir paliko tik jos veidą. K.Kardashian akys buvo nukreiptos tiesiai į fotoaparatą, kuriam pavyko įamžinti subtilų makiažą ir katės stiliaus blakstienas. Moteris sakė, kad patekimas ant šio viršelio jai buvo kaip svajonės išsipildymas.

Luigi ir Iango nuotr./Japoniškojo „Vogue“ viršelis
Luigi ir Iango nuotr./Japoniškojo „Vogue“ viršelis

Anksčiau realybės šou žvaigždė pasirodė ant Amerikos „Vogue“ žurnalo viršelio, kai dar 2014 m. buvo susižadėjusi su dabartiniu vyru Kanye Westu. Moteris papuošė ir šių metų viršelį, kuriame atskleidė, kad ketina laikyti egzaminą, kuris leistų praktikuoti teisę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius