-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putinas – švedų grupės ABBA gerbėjas

Pasaulis žino, kad Vladimiras Putinas yra dziudo imtynininkas, Rusijos ministras pirmininkas ir buvęs KGB šnipas. Dabar jo asmenybė atsiskleidė iš naujos pusės, kai gėrėjosi ABBA dainomis, praneša britų visuomeninis transliuotojas BBC, remdamasis britų spauda.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš karto du britų laikraščiai „The Times“ ir „The Daily Telegraph“ stebėdamiesi pasakoja, kad Vladimiras Putinas yra švedų grupės ABBA gerbėjas, ir sausio 22 dieną specialiai jam buvo surengtas švedų ketvertuko antrininkės – grupės „Bjorn Again“ koncertas.

Grupei „Bjorn Again“, kaip pasakoja jos dalyviai, paskambino Kremliaus darbuotojai. Muzikantai atskrido iš Londono į Maskvą, ten buvo susodinti į autobusą ir nuvežti į kažkokią vietą netoli Valdajaus ežero.

Toliau, tiesa, pasakojimai laikraščiuose skiriasi. Kaip rašo „The Times“, grupę ABBA mėgdžiojančios „Bjorn Again“ dalyviai gyveno kareivinėse. „The Daily Telegraph“ rašo, kad muzikantai buvo apgyvendinti „svečių namelyje“.

„Mes privažiavome prie pastato, kuris atrodė kaip bastionas už metalinių vartų“, – dalijosi savo įspūdžiais su „The Daily Mail“ Jennifer Robb, kuri grupėje „Bjorn Again“ panaši į tamsiaplaukę Anni-Frid Lyngstad.

„Visus daiktus patikrino rentgenu, o kitą dieną mes pietavome valgykloje, kur buvo daug apsaugininkų ir kareivių“, – prisimena J.Robb.

Žurnalistams muzikantai papasakojo, kad dainavo scenoje, priešais kurią stovėjo trys sofos. Dvi iš jų slėpė nėrinių užuolaidos, už kurių grupės dalyviai matė, kaip jiems pasirodė, Rusijos ministrą pirmininką.

„Ministras pirmininkas buvo apsirengęs smokingu, su kaklaraiščiu-peteliške, visi vyrai ten buvo su smokingais“, – sakė J.Robb.

Pasak muzikantų, jų koncertas truko maždaug valandą, o salėje buvo ne daugiau kaip šeši svečiai.

„Tai buvo pati mažiausia auditorija, kuriai mes dainavome, bet ponui Putinui akivaizdžiai patiko koncertas, jis šaukė „bravo“ ir drauge su kitais plojo“, – pareiškė laikraščiui „The Times“ kita grupės dalyvė Aileen McLaughlin, panaši į šviesiaplaukę iš grupės „ABBA“ Agnethą Åsę Fältskog.

„Jis šoko per „Super Trouper“, ir kėlė aukštyn rankas, kai dainavome „Mamma Mi?“, – prisimena A.McLaughlin.

„Tai buvo pats keisčiausias mano koncertas“, – prisipažino J.Robb interviu „The Daily Mail“.

Kaip pranešė abu leidiniai, grupei „Bjorn Again“ buvo sumokėta už koncertą 20 tūkst. svarų sterlingų (apie 30 tūkst. dolerių).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius