Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putino administracijos atstovai neigia, kad jis dalyvavo ABBA pamėgdžiotojų koncerte

Rusijos ministro pirmininko Vladimiro Putino atstovas paneigė pranešimus, kad vyriausybės vadovas dalyvavo jam ir jo svečiams surengtame uždarame grupės, mėgdžiojančios žinomą švedų ansamblį ABBA koncerte, ir jos klausydamasis trepsėjo kojomis į taktą.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Galiu jums pasakyti oficialiai ir neabejodamas, kad Vladimiras Putinas niekada nedalyvavo jokiame tokiame koncerte. Jo ten nebuvo“, – sakė Dmitrijus Peskovas.

Iš karto du britų laikraščiai „The Times“ ir „The Daily Telegraph“ – šią savaitę pranešė, kad sausio 22 dieną V.Putinui buvo specialiai surengtas žinomą švedų ketvertuką mėgdžiojančios grupės „Bjorn Again“ koncertas.

„Pasaulis žino, kad Vladimiras Putinas yra dziudo imtynininkas, Rusijos ministras pirmininkas ir buvęs KGB šnipas. Dabar jo asmenybė atsiskleidė iš naujos pusės, kai jis gėrėjosi ABBA dainomis“, – rašė „The Times“.

Kaip pranešė abu leidiniai, grupei „Bjorn Again“ buvo sumokėta už koncertą 20 tūkst. svarų (apie 30 tūkst. dolerių).

Iki šiol nebuvo žinoma, kad V.Putinas žavėtųsi ABBA. Aštuonerius metus šalį valdęs V.Putinas, pasak pranešimų, yra legendinės britų grupės „The Beatles“, kurių muzika buvo uždrausta sovietiniais laikais, gerbėjais. Jam esant prezidentu Kremliuje lankėsi buvęs „bitlas“ Paulas McCartney.

Prezidentas Dmitrijus Medvedevas, kuris V.Putino įpėdiniu tapo praėjusią gegužę, yra britų sunkiojo roko grupės „Deep Purple“ gerbėjas. Praėjusiais metais šios grupės muzikantai surengė specialų koncertą, kuriame veteranų rokerių klausėsi ir dabartinis prezidentas, ir kiti oficialūs asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius