-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Rebel Wilson pristatė mylimąją: „Radau savo „Disnėjaus“ princesę“

Aktorės Rebel Wilson gyvenime įsiplieskė nauji jausmai. 42-ejų moteris paskelbė, kad susitikinėja su mylimąja Ramona Agruma. „Maniau, kad ieškau „Disnėjaus“ princo... bet galbūt man iš tikrųjų visą laiką reikėjo „Disnėjaus“ princesės“, – socialiniuose tinkluose rašė Rebel Wilson.
Rebel Wilson ir Ramona Agruma
Rebel Wilson ir Ramona Agruma / Scanpix ir Instagram nuotr.

Praeityje su vyrais susitikinėjusi aktorė apie naujai užgimusius romantiškus jausmus moteriai pranešė per „Pride“ mėnesį (LGBT+ bendruomenėje birželis vadinamas pasididžiavimo mėnesiu). Naujoji aktorės Rebel partnerė yra mados dizainerė, kuriai priklauso prekės ženklas „Lemon Ve Limon".

Tai pirmas kartas, kai Rebel Wilson savo gerbėjams pristato merginą kaip savo antrąją pusę.

Ketvirtadienį ji paskelbė žavingą asmenukę, kurioje šypsosi kartu su savo mergina Ramona Agruma. Po nuotrauka ji rašė „Maniau, kad ieškau Disnėjaus princo... bet galbūt visą tą laiką man iš tikrųjų reikėjo Disnėjaus princesės."

Prieraše ji taip pat nurodė grotažymę #loveisloveislove (liet. meilė yra meilė).

Aktorės artima draugė leidiniui „People“ pasakojo, kad jos bičiulė šiuo metu laiminga kaip niekad: „Rebel yra nuostabioje vietoje ir niekada nemačiau jos laimingesnės.“

Praėjusį mėnesį pati R.Wilson papasakojo apie tai, kaip susipažino su savo mergina. Ji atskleidė, kad su naująja gyvenimo partnere ją suvedė draugai, tačiau moteris šių bičiulių įvardinti atsisakė.

„Prieš susitikdamos kalbėjomės telefonu kelias savaites. Ir tai buvo tikrai geras būdas pažinti vienas kitą“, – sakė ji. „Šia prasme tai buvo šiek tiek senamadiška – labai romantiška.“

„Išgyvenant didesnės savivertės ieškojimo procesą, svarbu turėti žmogų, kuris jaučiasi lygiavertis partneris, ir būti sveikuose santykiuose“, – pridūrė R.Wilson. „Ankstesniuose santykiuose yra buvę momentų, kai taiksčiausi su tuo, su kuo neturėjau taikstytis. Todėl dabar jaučiuosi kitaip, kai esu sveikuose santykiuose.“

15min primena, kad paskutinis aktorės romanas buvo su verslininku Jacobu Buschu. Pora apie savo santykius oficialiai paskelbė instagrame 2020 m. lapkritį, tačiau 2021-ųjų vasario mėnesį patvirtino, kad jau išsiskyrė. Praėjusių metų lapkritį aktorė atskleidė, kad pasimatymus atideda į šalį, prisipažino esanti vieniša ir sakė, kad „ieško sau tinkamo vyro".

Vida Press nuotr./Rebel Wilson miuziklo „Katės“ premjeroje
Vida Press nuotr./Rebel Wilson miuziklo „Katės“ premjeroje

Gegužės mėnesį Rebel kalbėdama su „People“ prisipažino, jog asmeniniame gyvenime ji vėlai pražydo, bet tame įžvelgė ir pliusų. Būdama jauna ji susitelkė į studijas ir įgijo teisininkės diplomą.

„Neperdėsiu sakydama, kad niekam nebuvo įdomu su manimi susitikinėti, ypač kai man buvo 20 metų", – sakė ji. „Tačiau tai leido man ne tik padaryti nuostabią karjerą, bet ir pakilti iš Australijos, gauti du diplomus, o tada atvykti į Ameriką ir sutriuškinti ją. Ar būčiau galėjusi tai padaryti, jei būčiau turėjusi rimtus santykius?", – retoriškai skaitytojų klausė ji.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson
Vida Press nuotr./Rebel Wilson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius