-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renee Zellweger ir Reese Witherspoon – plona ir dar plonesnė

Aktorė Renee Zellweger, jau kuris laikas esanti labai liekna, sulaukė daug dėmesio pasirodydama madingame vakarėlyje, tačiau aikčioti stebėtojus privertė ir jos kolegė Reese Witherspoon, kuri arodė dar liesesnė.
Reese Witherspoon ir Renee Zellweger
Reese Witherspoon ir Renee Zellweger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Holivude vykusio vakarėlio metu R.Zellweger, kuri šiemet turėtų filmuotis trečioje filmo „Bridžitos Džouns dienoraščio“ dalyje, neatrodė „bridžitiška“. 40 metų aktorė švytėjo vilkėdama vyšninį korsetą ir juodą sijoną, tačiau kiek nublanko prieš kolegę R.Witherspoon, pasipuošusią trumpa šilkine violetinės spalvos suknele. Vakarėlis buvo surengtas garsios dizainerės Veros Wang naujos parduotuvės Los Andžele atidarymo proga.

R.Zellweger abu ankstesnius kartus vaidindama Bridžitą Džouns turėjo priaugti ne vieną kilogramą. Sklido kalbos, kad aktorė nenori gadinti dabartinės figūros dėl naujojo filmo, tačiau jos agentė teigė, jog „Renee labiau nei kas kitas nori, kad personažas išliktų tikras“.

Kai kuriems susirūpinimą sukėlė itin sulysusi 33-ejų R.Witherspoon. Manoma, kad tai išgyvenimų dėl skyrybų su aktoriumi Jake‘u Gyllenhaalu rezultatas.

Daugiau nuotraukų iš V.Wang vakarėlio rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius