-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Danas Suras pribloškė gerbėjus: į galvos odą implantuotos aukso grandinės

Dėmesio ištroškęs meksikietis reperis Danas Suras gerbėjus ir visą pasaulį nustebino sprendimu savo tikruosius plaukus iškeisti į auksines grandines – jos chirurginiu būdu buvo implantuotos į galvos odą. Jis pareiškė, kad iki tol taip nebuvo pasielgęs nė vienas reperis.
Danas Suras
Danas Suras / Asmeninio archyvo nuotr.

Reperis Danas Suras neabejoja, kad yra pirmasis reperis pasaulyje, kuris pasiryžo savo tikruosius plaukus pakeisti į aukso sruogas.

„Tiesa ta, kad norėjau padaryti ką nors kito, nei tiesiog persidažyti plaukus. Tikiuosi, kad dabar manęs neims visi kopijuoti“, – kalbėjo D.Suras savo „TikTok“ paskyroje paskelbtame vaizdo įraše, kurį peržiūrėjo 1.9 milijonai.

Šio spalvingo atlikėjo procedūrai reikėjo daug aukso.

„Turiu grandinėlę, kuri yra implantuota man į galvą, o ta grandinėlė turi kitą grandinėlę ir tokiu būdu aš turiu daug grandinėlių savo galvoje, kurios tapo mano naujaisiais plaukais“, – kitame savo populiariame vaizdo įraše kalbėjo reperis.

„Tai yra mano plaukai, mano auksiniai plaukai. O aš esu pirmasis reperis visoje žmonijos istorijoje, kuris turi auksinius plaukus.“

Kai kurie spėja, kad Daną Surą įkvėpė kitas reperis Lilas Uzis Vertas, kuris savo plaukams išleido 24 milijonus dolerių: jis į savo kaktą įsidėjo rožinį deimantą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius