-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Seanas Kingstonas išvaduotas iš mirties gniaužtų

Reperis Seanas Kingstonas, išgarsėjęs savo hitu „Beautiful Girls“, vis dar sunkios būklės, tačiau ji jau stabilizuota. 21-erių vaikinas, kurio tikrasis vardas Kiseanas Andersonas, susižeidė plaukiodamas vandens motociklu.
Seanas Kingstonas
Seanas Kingstonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė TMZ.com, nors buvo kilę įtarimų, kad vaikinas vandens transporto priemonę galėjo vairuoti apsvaigęs, po incidento atlikus tyrimus paaiškėjo, kad Seano Kingstono kraujyje nebuvo alkoholio.

Kaip pranešė Floridos valstijos atstovai, dainininkas Majamyje važinėjosi vandens motociklu su mergina, o nelaimė nutiko jiems įsirėžus į Palm Island tilto konstrukcijas. Iškart po avarijos kritinės būklės Seanas buvo išgabentas į ligoninę. Jam išsiropšti iš vandens padėjo vienas įvykio liudininkų, Jonathanas Rivera, žiniasklaidos pramintas geruoju samariečiu. Šis pakrantės apsaugos darbuotojas laisvadienį netoliese plaukiojo savo kateriu. J.Riveros teigimu, kai jis šoko gelbėti dainininko, Seanas Kingstonas buvo sąmoningas, tačiau spjaudėsi kraujais.

Nurodoma, kad reperio 23-ejų pakeleivė nebuvo sužeista, nors iškart po įvykio ji skundėsi galvos skausmu. „Seano Kingstono būklė jau stabili, atlikėjo šeima dėkojo visiems už maldas ir palaikymą“, – sakė dainininko atstovas Josephas Carozza. Savo palaikymo žodžius atlikėjui išreiškė ir paauglių dievaitis Justinas Bieberis, su kuriuo jie drauge įrašė populiarią dainą „Eenie Meeni“. „Meldžiuosi už savo tikrą draugą ir didįjį brolį, pasimelskite ir jūs“, – „Twitter“ rašė 17-metis J.Bieberis.

VIDEO: Sean Kingston, Justin Bieber - Eenie Meenie
VIDEO: Seanas Kingstonas – „Fire Burning“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius