-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Repo dievaičių peštynės: Cardi B paleido batą į Nicki Minaj ir iš vakarėlio išėjo su guzu ant kaktos

Niujorko mados savaitės įkarštyje vieta po saule nepasidalijo dvi garsios reperės Nicki Minaj (35 m.) ir Cardi B (25 m.) – žurnalo „Harper's Bazaar“ vakarėlyje net kilo konfliktas, po kurio vieną jų teko raminti policijos pareigūnams.
Niujorko mados savaitėje susipešė reperės Nicki Minaj ir Cardi B
Niujorko mados savaitėje susipešė reperės Nicki Minaj ir Cardi B / „Scanpix“ nuotr.

Penktadienio vakarą žurnalas „Harper's Bazaar“ surengė Ikonų vakarėlį, į kurį sukvietė daug mados ir pramogų pasaulio garsenybių. Tarp jų buvo ir reperės Nicki Minaj bei Cardi B.

Abi išsipusčiusios žvaigždės pozavo fotografams prie sienelės, tačiau vakarėlio metu tarp dviejų repo dievaičių įvyko konfliktas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cardi B
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cardi B
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nicki Minaj
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nicki Minaj

Versijos, kuri kurią užkabino, skiriasi, tačiau vienų liudininkų teigimu, Cardi B agresyviai prisiartino prie Nicki Minaj staliuko ir tarė jai „Leisk tau kai ką pasakyti“.

Kitų šaltinių teigimu, Cardi B dar spėjo nusiauti batą ir sviedė jį į savo konkurentę, bet nepataikė. Po šio incidento įsisiautėjusios reperės raminti net buvo iškviesta policija – vien apsaugos nepakako.

Fotografai įamžino Cardi B išeinančią iš vakarėlio „The Plaza“ viešbutyje su policininkų palyda. Reperė buvo išdidžiai pakėlusi galvą, basa ir su guzu ant kaktos – šios „puošmenos“ pozuojant prie fotosienelės nebuvo. Vakarėlio pabaigoje reperė liko ir be masyvių auskarų.

„Scanpix“/AP nuotr./Cardi B vakarėlio pradžioje
„Scanpix“/AP nuotr./Cardi B vakarėlio pradžioje
„Scanpix“/AP nuotr./Cardi B vakarėlio pabaigoje
„Scanpix“/AP nuotr./Cardi B vakarėlio pabaigoje

Tad kas iš tiesų dėjosi vakarėlyje ir kiek toli buvo pažengusios garsių moterų peštynės, lieka neaišku. Kitų šaltinių teigimu, Cardi B pirmoji buvo pastumta į nugarą, dar kiti sako, kad jos suknelė net buvo suplėšyta taip, jog apnuogino sėdynę. Į konfliktą įsivėlė ne vien pačios reperės, bet ir jų palydos.

Kai žinia apie šį incidentą pasklido internete ir žiniasklaidoje, Cardi B, kuri prieš du mėnesius pagimdė dukrą Kulture Kiari, išsiliejo ir socialiniuose tinkluose: leido suprasti, kad Nicki Minaj jau seniai kaišioja pagalius jai į ratus mėgindama pakenkti karjerai, o nervai neišlaikė po to, kai konkurentė suabejojo jos, kaip motinos, gebėjimais.

„Scanpix“/AP nuotr./Cardi B
„Scanpix“/AP nuotr./Cardi B

Štai ką Cardi B pasakė apie Nicki Minaj: „Leidžiu daug š**o praslysti! Leidžiu tau paslapčiomis mane apkalbinėti, leidžiu tau apie mane meluoti (...) Tu grasinai kitiems atlikėjams industrijoje, sakei jiems, kad jei jie dirbs su manimi, tu su jais nebesid***insi!! Leidžiu tau apie mane kalbėti visokį š**ą! Antrą kartą asmeniškai į tave kreipiausi, bet tu kaskart vis išsisukinėji!! Bet jei tu pamini mano vaiką, pasirenki „laikinti“ komentarus apie mane kaip motiną, komentuoji mano gebėjimus rūpintis savo dukra, tada kantrybė jau baigiasi! Aš per sunkiai dirbau ir per toli nuėjau, kad leisčiau kažkam kabinėtis prie mano sėkmės!!!!“

VIDEO: Batą į Nicki Minaj sviedusi Cardi B iš vakarėlio išėjo su gumbu ant kaktos

Tuo metu Nicki Minaj visiškai ignoravo šį incidentą – socialiniuose tinkluose dalijosi tik nuotraukomis iš to vakarėlio, tarsi specialiai norėdama parodyti, kad tai jai vakaro nesugadino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius