Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rihanna į susitikimą su Prancūzijos pirmąja pora atvyko paskendusi dideliuose drabužiuose

Stiliaus diktatorė Rihanna moka stebinti savo apranga – štai savaitės pradžioje pasipuošė tokia rizikinga suknele, kad atrodo tuoj tuoj pro iškirptę išsprūs jos krūtys, o trečiadienį susitikdama su Prancūzijos pirmąja pora buvo paskendusi dideliuose drabužiuose.
Rihanna ir Brigitte Trogneux
Rihanna ir Brigitte Trogneux / „Scanpix“ nuotr.

Ant Eliziejaus rūmų laiptelių Rihanną pasitiko džinsais ir baltu švarkeliu pasipuošusi pirmoji Prancūzijos ponia Brigitte Trogneux, o viduje dainininkė susitiko ir su pačiu prezidentu Emmanueliu Macronu.

Natūralu, kad vykdama į susitikimą su Prancūzijos prezidentu seksualų įvaizdį mėgstanti dainininkė nusprendė labiau prisidengti. Ji savaip interpretavo šiuo metu itin madingą oversized (per didelių) drabužių tendenciją – apsivilko pilką kelnių kostiumą ir dar didesnį tamsų švarką su per ilgomis rankovėmis. Stiliaus diktatorės derinį užbaigė mažytė „Dior“ rankinė iš naujausios kolekcijos.

Oversized tipo drabužiai pastaruoju metu karaliauja gatvės madoje, o prie to prisidėjo ir Rihanna – ji jau ne pirmą kartą šiais metais rengiasi tokiais drabužiais.

Šis Rihannos įvaizdis – absoliuti priešingybė to, ką ji pademonstravo pirmadienį per fantastinio filmo „Valerianas ir tūkstančio planetų miestas“ premjerą Londone. Ant raudonojo kilimo nedidelį striptizo šokėjos vaidmenį filme sukūrusi dainininkė pasirodė su taip pat gigantiška, tačiau krūtinės sritį labai išryškinančia „Giambattista Valli“ aukštosios mados suknele. Ir nieko nuostabaus, kad visų dėmesys buvo nukreiptas į Rihanną – atrodė, kad bet kurią sekundę jos krūtys gali prasiveržti pro iškirptę ir pasirodyti visu gražumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius