Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna rado savo jauną antrininkę: 7-metė iš JAV – tikra jos kopija

Antradienį dainininkė Rihanna (31) gerbėjus nustebino kiek kitokiu įrašu instagrame – paskelbė mažos mergaitės nuotrauką. Įdomu tai, kad mergaitė nepaprastai panaši į atlikėją, todėl pasipylę komentarai jas vadino dvynėmis ar net dainininkės „reinkarnacija“.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Dainininkė mergaitės nuotrauką įkėlė į asmeninę „Instagram“ paskyrą.

„Vos nenumečiau savo telefono. Kaip?“ – po įrašu rašė Rihanna, negalėdama patikėti mergaitės panašumu.

View this post on Instagram

almost drop my phone. how?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Merginos yra ne tik panašių veido bruožų, bet ir tos pačios akių spalvos. Šiuos panašumus pastebėjo ir ištikimiausi „Umbrella“ atlikėjos gerbėjai. Vieni merginas vadino dvynėmis, o kiti – Rihannos reinkarnacija.

Beje, atsirado tokių, kurie manė, jog atlikėja žaidžia su „Snapchat“ jauninančiais filtrais. Net sugalvojo teoriją, jog tai Rihannos dukrytė. Nors atlikėja dar neturi vaikų, tačiau mergytės nuotrauka dainininkei priminė jos norą būti mama.

„Instagram“ nuotr./Rihanna vaikystėje
„Instagram“ nuotr./Rihanna vaikystėje

Praeitą mėnesį Rihanna žurnalui „Interview“ atskleidė, kad „nori būti mama labiau už viską gyvenime“. Žvaigždė interviu metu taip pat prisipažino, kad santykiai su verslininku Hassanu Jameelu paskatino rūpintis asmeniniu gyvenimu.

„Aš pradėjau naujus svarbius santykius. Galvojau taip: „Aš turiu rasti laiko tam.“ Taip, kaip aš puoselėju verslą, taip turiu puoselėti ir tai. Aš kartais dviems ar trims dienoms nuo visko atsiriboju. Šiuo metu savo kalendoriuje pažymėjau liūdnai pagarsėjusį „A“, kuris dar kitaip reiškia asmenines dienas. Tai man naujas dalykas“, – interviu metu pasakojo atlikėja.

15min primena, kad žurnalas „Forbes“ neseniai sudarė turtingiausių muzikos atlikėjų sąrašą, kurio viršūnėje puikuojasi Rihanna. Atlikėja į verslo pasaulį įsisuko jau 2016 metais, kai išleido albumą „Anti“. Vėliau moteris įkūrė grožio produktų „Fenty Beauty“, apatinio trikotažo „Savage x Fenty“ bei prabangių drabužių „Fenty“ linijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius