-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihannos atostogas apkartino lūžęs kojos pirštas

Pietų Prancūzijoje šiuo metu atostogaujanti dainininkė Rihanna savo gerbėjus nuolat džiugina pikantiškomis atostogų nuotraukomis, tačiau jos linksmybes trumpam sustabdė trauma.
Rihanna
Rihanna / "Twitter" nuotr.

„Dirbau barmene, išmečiau butelį iš rankų, jį sudaužiau, o mano pėda vis dar kraujuoja“, – savo „Twitter“ paskyroje pasirašė Rihanna ir išpublikavo nuotrauką su sužalota pėda ir lūžusiu pirštu, rašo Mirror.co.uk.

Tačiau, atrodo, kad ramybės mergina nejaučia ir širdies reikaluose. Už kelių žingsnių nuo Rihannos atostogauja buvęs jos vaikinas Chrisas Brownas. Žiniasklaida teigia, kad pora vis dar puoselėja romantiškus jausmus. Turbūt apie tai Rihanna ir norėtų pasikalbėti su savo močiute Dolly, kuri mirė prieš kelias savaites.

„Norėčiau, kad tu būtum šalia. Turiu tiek daug klausimų, o tu visada žinojai atsakymus. Atsiųsk man žinutę vėju ar kitaip. Prašau“, – savo „Twitter“ paskyroje pasirašė Rihanna. Rodos, ji vis dar neapsisprendė, kokie jos santykiai su Chrisu, kuris prieš kelerius metus ją žiauriai sumušė.

"Twitter" nuotr./Rihannos pėda

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius