Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihannos madų šou žvaigždė Slick Woods gimdyti išvažiavo vos nulipusi nuo podiumo

Niujorko mados savaitėje popžvaigždė Rihanna pristatė savo apatinių drabužių „Savage X Fenty“ kolekciją, kurios žvaigžde neabejotinai tapo nėščia manekenė Slick Woods (22 m.) – po renginio būtent jos nuotraukos labiausiai išplito ir buvo aptarinėjamos internete. O pasirodo, iš karto po renginio ji išvažiavo gimdyti!
Slick Woods
Slick Woods / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.
Temos: 2 Rihanna Gimdymas

22-ejų mergina labiausiai aptarinėjama buvo dėl to, kad būdama nėščia buvo praktiškai mažiausiai aprengta manekenė iš visų. Daug kam nėštumas ir toks, anot kritikų, vulgarus nuogumas atrodė nesuderinami dalykai.

Įdomu tai, kad vos nulipus nuo podiumo į renginio užkulisius buvo iškviesta greitoji, su kuria nėščia mergina išvežta į ligoninę – ji pradėjo gimdyti.

Pranešama, kad neilgai trukus pasaulį išvydo jos sūnelis – Slick Woods su mylimuoju Adoniu Bosso jam išrinko Saphiro vardą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Slick Woods
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Slick Woods

Per trečiadienį vykusį Rihannos apatinių kolekcijos pristatymą podiumu žengė ne tik Slick Woods, bet ir dar viena nėščia manekenė, šių dienų supermodeliai seserys Gigi ir Bella Hadid bei kitos nestandartinės išvaizdos merginos.

Slick Woods mados padangėje sužibo prieš keletą metų. Ji – Rihannos kosmetikos kompanijos „Fenty Beauty“ veidas bei jos mūza. Šiais metais amerikietė užsitikrino vietą models.com sudaromame TOP-50 modelių reitinge.

„Instagram“ nuotr./Slick Woods ir Rihanna
„Instagram“ nuotr./Slick Woods ir Rihanna
VIDEO: Seksualus Rihannos apatinių „Savage X Fenty“ kolekcijos pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius