-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie ir Robinas Williamsai susikeitė vietomis

Solidžiu ir šeimynišku laikytas komikas Robinas išsižadėjo ne tik žmonos, bet ir vedybų. Nesutramdomas ir su viena mergina savo gyvenimo neįsivaizdavęs dainininkas Robbie ne tik atsisakė atsitiktinių meilės nuotykių, bet ir panoro turėti vaikų.
Robbie Williams ir Ayda
Robbie Williams ir Ayda / „Scanpix“ nuotr.

Komedijų dievas Robinas Williamsas, kuriam šiuo metu 57 metai, išsiskyręs su žmona Marsha Garces ir pajutęs laisvės skonį, nėrė į gerokai už jį jaunesnės – vos 23-ejų Ally Hilfiger glėbį, rašo lipstick.com

Šviesiaplaukės Ally tėtis, garsus dizaineris Tommy Hilfigeris tikriausiai neapsidžiaugtų sužinojęs, kad komikas R.Williamsas naktimis slapta lankosi Hilfigerių rezidencijoje. Tuo labiau, kad garsusis komedijų personažas neseniai išreiškė visai nerimtą požiūrį į asmeninius santykius ir pažadėjo niekada nebevesti.

Tuo tarpu britų dainininkas Robbie Williamsas, taip pat nestokojantis gero humoro jausmo, rodosi visiems laikams atsisveikino su rimtų santykių baime ir iš vėjavaikio tapo rimtu vyru. Los Andžele gyvenantis 34-erių R.Williamsas planuoja kurti šeimą. Taip jis tikisi sutvirtinti santykius su savo drauge Ayda Field, su kuria vėl susitaikė.

Poros draugai teigia, kad juos sujungė jų draugo Johnathano Wilkeso mažasis sūnus Mickey. Leisdamas laiką su mažyliu Robbie pagaliau suprato, ko nori iš tikrųjų.

Tačiau pora apie vestuves dar nekalba. „Robbie ir Ayda nori sukurti šeimą, bet jis niekada nesutiks dalyvauti šou verslo vestuvėse. Jis to nepakęstų. Šeima jam svarbiausia ir jis bus puikus tėvas“, – sakė dainininko draugas.

Teigiama, kad pora labai stengiasi puoselėti savo santykius ir net nustojo vartoti alkoholį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius