-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamsas įsitikinęs, kad sirgo koronavirusu: sako mistiškai pagijęs maldomis

Robbie Williamsas (46) įsitikinęs, jog buvo susirgęs koronavirusu po to, kai praeitą mėnesį grįžo iš Australijos ir izoliavosi atskirai nuo savo šeimos, rašo „Metro“.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

Po to, kai parskrido iš kelionės Australijoje, dainininkas skubiai užsidarė į karantiną Los Andžele. R.Williamsas buvo izoliavęsis net nuo savo artimiausių šeimos narių – žmonos Aydos Field ir keturių vaikų trims savaitėms.

Prisimindamas tai, kas nutiko jo lėktuvui nusileidus Los Andžele, „The Sun“ Robbie pasakojo: „Buvo nekasdieniškai apsiniaukę ir pilka, jausmas buvo apokaliptiškas.“

Kaip ten pat teigė atlikėjas, jis izoliavosi „Airbnb“ būste kitapus kelio nuo savo šeimos. „Ir pradėjau nerimauti dėl besibaiginėjančio maisto, vaistų, dėl Beau ir savo šeimos, tai buvo baimės kupinos pora dienų“, – nuogąstavo R.Williamsas.

Vida Press nuotr./Robbie Williamsas ir Ayda Field
Vida Press nuotr./Robbie Williamsas ir Ayda Field

Robbie atskleidė, kad tuo metu jo kūnas tapo „mieguistas“, jis jautėsi „pavargęs ir sunkus“. „Aš įsitikinau, kad turiu koronavirusą“, – teigė dainininkas.

Vis dėlto dainininkui pavyko rasti netikėtą nusiraminimo šaltinį. „Aš įprastai to nedarau, bet tuo metu atsiklaupiau ir meldžiausi“, – atskleidė Robbie.

„Galvojau apie savo žmoną ir šeimą. Per 30 sekundžių aš pakėliau savo vibracijas ir pamilau“, – religines patirtis atsiminė žinomas atlikėjas. Anot jo, tuo metu įvyko kai kas mistiška. „Ir žinote ką? Simptomai ir baimė dingo. Apsaugojau save nuo žemesnių energijų, nuo beviltiškumo jausmo“, – pasakojo R.Williamsas.

Kai vyras grįžo namo pas šeima, jo žmona Ayda pasidalijo mielomis jo sutiktuvių akimirkomis. Mielame vaizdo įraše Ayda erzina jų dukrą Theodorą ir sūnų Charltoną.

„Kas ateina privažiavimo? Kas tai?“ - klausia ji. Kai tik atpažįsta Robbie, vaikai tėčiui pradeda šaukti ir bėga su juo pasisveikinti. „Tėti, mes labai džiaugiamės matydami tave“, – sako Ayda Robbie, o Theodora priduria: „Tėti, aš tavęs labai pasiilgau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius