Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roberto Pattinsono sužadėtinė FKA Twigs Ibisoje atostogavo su kitu: ar tai reiškia skyrybas?

Rojuje yra problemų: aktoriaus Roberto Pattinsono (31 m.) mylimoji dainininkė FKA Twigs (29 m.) Ibisoje atostogavo ne su savo sužadėtiniu, o su prancūzų modeliu Brieuc Breitensteinu. Ar tai gali reikšti, kad įžymybių pora slapta pasuko skirtingais keliais?
Robertas Pattinsonas ir FKA Twigs (2015 m.) ir FKA Twigs su Brieuc Breitensteinu Ibisoje
Robertas Pattinsonas ir FKA Twigs (2015 m.) ir FKA Twigs su Brieuc Breitensteinu Ibisoje / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį mėnesį per interviu Roberto Pattinsono buvo paklausta, ar jiedu su FKA Twigs neplanuoja vestuvių ir ar apskritai tebėra susižadėję, o aktorius mįslingai ir neužtikrintai atsakė „kaip ir“.

Toks jo atsakymas neturėjo labai nustebinti – Robertas Pattinsonas nėra linkęs pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą ir toks jo „nerangus“ tonas gerbėjams puikiai pažįstamas. Tačiau klausimų vis tiek kilo.

O jų dar daugiau iškilo po paviešintų paparacų nuotraukų, kuriose FKA Twigs užfiksuota maloniai leidžianti laiką Ibisoje su garsiu prancūzų modeliu Brieuc Breitensteinu.

Kodėl dainininkė atostogauja ne su savo sužadėtiniu? Ir kodėl atrodo, kad ji su Brieuc bendrauja pernelyg šiltai (vienoje iš nuotraukų jis švelniai bučiuoja jos galvą)? Vienintelis gerbėjams į galvą lendantis atsakymas: ji ir Robertas Pattinsonas išsiskyrė, tik apie tai nepuolė visiems skelbtis.

15min primena, kad Robertas Pattinsonas ir FKA Twigs, kurios tikrasis vardas yra Tahliah Barnett, draugauti pradėjo prieš trejus metus. Pora susižadėjo 2015-aisiais, bet apie tai pranešė ne patys – šį faktą žurnalistams išpliurpė jų bičiulis dainininkas T-Pain.

Vida Press nuotr./FKA Twigs ir Brieuc Breitensteinas
Vida Press nuotr./FKA Twigs ir Brieuc Breitensteinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius