Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romantiškas vaidmuo filme „Viena diena“ britų aktoriui atvėrė kelią į Holivudo gražuoliukų gretas

Pagrindinis jau šią savaitę Lietuvos kino teatruose pasirodysiančio filmo „Viena diena“ aktorius Jimas Sturgessas – naujas pretendentas į karščiausių Holivudo vyrukų gretas.
Kadras iš filmo
Kadras iš filmo / ACME Film nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Naujoje romantinėje dramoje, pastatytoje pagal pasisekimo sulaukusį britų rašytojo Davido Nichollso romaną „Viena diena“, J.Sturgessui teko valiūkiško vilioko Deksterio vaidmuo. Žavingas vaikinas išleistuvių vakarą susipažįsta su ryžtinga mergina Ema, kurią vaidina aktorė Anne Hathaway. 1988-ųjų liepos 15 dieną užsimezga romantiška jųdviejų bendra istorija, kuri tęsiasi daugiau kaip 20 metų – kartą per metus, vis tą pačią dieną.

Subtilių kino istorijų kūrėja danė Lone Scherfig  (pastarasis garsus režisierės darbas – 2009-ųjų filmas „Auklėjimas“) žinomo romano ekranizacijoje meistriškai atskleidžia skirtingus herojų charakterius. Ypač gerai su savo užduotimi tvarkosi J.Sturgessas, tad neabejojama, kad filme charizmatišką tamsiaplaukį įkūnijęs britas lengvai pateks į moterų favoritų gretas. Išvaizdus, galantiškas ir truputį „blogiukas“ – bene mėgstamiausias Holivudo filmų gerbėjų tipažas.

Dauguma JAV kino kritikų nuo pat pirmų akimirkų neabejojo – vos tik „Viena diena“ pasieks kino teatrus, J.Sturgessas užsitikrins širdžių ėdiko vardą Jungtinėse Valstijose, tad nenuostabu, kad MTV jau spėjo vaikiną tituluoti „karštu gražuoliuku“. Pasirodęs šioje juostoje jaunas vyras giriamas už įtikinamą vaidybą ir jausmingumą.

Įdomu tai, kad 30-metis J.Sturgessas ne tik labai talentingas aktorius, bet ir puikus dainininkas. Vaikinas yra koncertavęs ne vienoje muzikos grupėje, jo vokalo galimybėmis galima įsitikinti ir pamačius „The Beatles“ dainomis paremtą 2007-ųjų filmą „Aplink visatą“ (angl. „Across the Universe“), jame aktorius įkūnija pagrindinį herojų. Taip pat iki šiol J.Sturgessas buvo pažįstamas iš kito sėkmingo vaidmens – jis pasirodė 2008-ųjų juostoje „21“, kurioje pasakojama apie gudrų kortų skaičiavimo meną sukūrusį matematikos dėstytoją ir jo mokinius.

Tiesa, liūdna žinia gerbėjoms ta, kad J.Sturgesso širdis jau senokai užimta – jau septynerius metus jis draugauja su Mickey O'Brien, grupės „La Roux“ pritariančiąja klavišininke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius