-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rowanas Atkinsonas supyko ant „Draugų“: kaltina iš pono Byno pavogus sceną su kalakutu

Aktorius Rowanas Atkinsonas tikina, kad serialo „Draugai“ kūrėjai garsiąją Padėkos dienos epizodo kalakuto sceną pavogė iš gerokai anksčiau ją per televiziją parodžiusio pono Byno, rašo Metro.co.uk.
Scenos iš serialų „Ponas Bynas“ ir „Draugai“, Rowanas Atkinsonas
Scenos iš serialų „Ponas Bynas“ ir „Draugai“, Rowanas Atkinsonas / Vida Press nuotr. / 15min montažas

Specialioje dokumentinėje laidoje „Happy Birthday Mr Bean“, skirtoje personažo 30-mečiui, R.Atkinsonas ir serialo kūrėjas Richardas Curtisas prisiminė mėgstamiausias scenas ir juokus, rašo Metro.co.uk.

Vieną akimirką, kalbėdami apie 1997-aisiais pasirodžiusį filmą „Bynas“, vyrai užsiminė, kad sceną su kalakutu ant galvos, pirmą kartą parodyta 1992-ųjų epizode „Linksmų Kalėdų, pone Bynai“, filme jie panaudojo antrą kartą.

R.Atkinsonas ir R.Curtisas taip pat pridūrė, kad labai panašų epizodą galima pamatyti kitame populiariame seriale – „Draugai“.

VIDEO: Ištrauka iš serialo „Ponas Bynas“

Jie teigė, kad sceną kultiniu vadinamo amerikiečių serialo kūrėjai pavogė būtent iš jų.

„Draugų“ epizodas, kurį omenyje turi R.Atkinsonas ir R.Curtisas, pasirodė 1998-aisiais – praėjus šešeriems metams po to, kai televizijoje debiutavo pono Byno nesėkmingas bandymas iškepti kalakutą.

„Drauguose“ kalakutas pirmiausia atsiduria ant Džo galvos, o vėliau – ir ant atleidimą iš Čandlerio bandančios išprašyti Monikos. Pastaroji sulaukia ne tik jo, bet ir pirmojo Čandlerio prisipažinimo meilėje.

VIDEO: Ištrauka iš serialo „Draugai“

R.Atkinsonas atskleidė, kad dėl to dauguma filmą „Bynas“ matę amerikiečių pamanė, kad sceną su kalakutu nukopijuota nuo „Draugų“, nors iš tikrųjų įvyko priešingai.

„Galų gale, negalima vogti pokštų. Tačiau jie tam ir yra, kad būtų vagiami, arba įkvėptų. Įkvėptų kitus“, – sakė R.Atkinsonas.

„Buvau apstulbintas „Draugų“ poelgio. Pamačiau tai tik visai neseniai. Negaliu patikėti, kad tai įvyko“, – pridūrė R.Curtisas.

Kalbant apie įsikūnijimą į poną Byną, R.Atkinsonas prieš kurį laiką pareiškė daugiau niekada nebeatliksiantis šio vaidmens, nes tai tapo per daug alinančiu darbu.

65-erių komikas leidiniui „Radio Times“ prisipažino, kad vaidinti naudojant tik balsą jam yra lengviau.

„Nebesimėgauju jį vaidindamas. Nebemalonus tas atsakomybės jausmas, – sakė R.Atkinsonas. – Man tai kelia stresą ir vargina, laukiu viso to pabaigos.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Testas „Draugų“ gerbėjams: pasitikrinkite žinias apie Lisos Kudrow įkūnytą personažą

Laikote save „Draugų“ ekspertu? Atlikite testą ir sužinokite, ar gerai pažįstate serialo personažą Džo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius