-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos šnipė Chapman apsinuogino žurnalo vyrams viršeliui (video)

Rusijos šnipė Anna Chapman, kuri šią vasarą buvo deportuota iš JAV, nusimetė drabužius per fotosesiją vyrams skirto žurnalo „Maxim“ viršeliui ir pozavo filmų apie Džeimsą Bondą stiliumi, antradienį pranešė leidinys.
Naujasis „Maxim“ numeris su Anna Chapman jau intensyviai reklamuojamas internete
Naujasis „Maxim“ numeris su Anna Chapman jau intensyviai reklamuojamas internete. / Nuotr. iš „Maxim“ interneto puslapio
Temos: 1 Anna Chapman

Šios pikantiškos nuotraukos, kuriose A.Chapman matoma vilkinti vien kelnaites su juostele ir laikanti revolverį, žurnale pasirodys po to, kai Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas per iškilmingą ceremoniją pagerbė agentus, kurie išgarsėjo pasaulyje per Jungtinėse Valstijose kilusį šnipinėjimo skandalą.

A.Chapman liepą su kitais devyniais šnipais buvo deportuota iš JAV, tačiau jos elgesys toli gražu neatitinka tradicinės Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos (UŽT) darbuotojos įvaizdžio.

Anksčiau ji nusifotografavo (apsirengusi) vienam apie Rusijos garsenybių pasaulį rašančiam žurnalui, o šį mėnesį vėl mįslingai pasirodė viešumoje Baikonūro kosmodrome – stebėjo kosminio laivo, skraidinančio Rusijos kosmonautą ir du JAV astronautus, startą.

Rusijoje leidžiamas žurnalas vyrams „Maxim“ savo tinklalapyje paviešino kelias naująsias šnipės nuotraukas, taip pat nurodė, kad ketvirtadienį bus išspausdinta daugiau nuotraukų ir jos pirmasis interviu nuo demaskavimo.

Naujose nuotraukose A.Chapman kuria lemtingos moters įvaizdį, laikydama ginklą, mūvėdama juodas odines pirštines iki alkūnių ir vilkėdama raudonos spalvos apatinius, kurie beveik nepalieka vietos vaizduotei.

„Ne, jūs nesapnuojate ir akys jūsų neapgauna. Raudonplaukė šnipė ne vien apsinuogino „Maxim“, bet ir sulaužė tylėjimo įžadus, kalbėdama apie vyrus, flirtą ir gyvenimo planus, – skelbia žurnalas. – Anna daugiau nuveikė, kad pakeltų patriotizmą Rusijoje, negu mūsų futbolo komanda ir raketos „Bulava“ kartu sudėjus.“

Rusijos pasididžiavimas ginkluotosiomis pajėgomis susvyravo po branduolinius užtaisus galinčių nešti raketų „Bulava“ kelių nesėkmingų bandymų.

D.Medvedevas pirmadienį per Kremliuje vykusią ceremoniją įteikė aukščiausius valstybės apdovanojimus agentams, susijusiems su šiuo šnipinėjimo skandalu, informavo prezidento atstovė spaudai. Išsamesnės informacijos apie šį renginį nepateikiama ir neaišku, ar A.Chapman buvo tarp pagerbtųjų.

Dešimt šnipų, daugelis kurių buvo seniai Jungtinėse Valstijose infiltruoti „miegantys agentai“, buvo grąžinti į Rusiją per sensacingą apsikeitimą demaskuotais agentais, kai Maskva išsiuntė į Vakarų šalis keturis už šnipinėjimą kalėjusius asmenis.  

VIDEO: Anna Chapman per Maxim

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius