-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryškiausia kylančia 2011-ųjų žvaigžde „Billboard“ išrinko Nicki Minaj

Garsus ir gerbiamas muzikinis žurnalas „Billboard“ išrinko ryškiausią kylančią 2011-ųjų žvaigždę. Ja tapo amerikietė R&B ir hiphopo muzikos atlikėja Nicki Minaj, kurios tikrasis vardas Onika Tanya Maraj.
Nicki Minaj
Nicki Minaj / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

28-erių dainininkė bus pagerbta Niujorke gruodžio 2-ąją vyksiančio iškilmingo vakaro „Billboard Women in Music“ metu. Ryškiausia kylančia žvaigžde Nicki Minaj paskelbta už vienų pastarųjų metų pasiekimus. Ji sugebėjo tapti vienintele hiphopo atlikėja per pastaruosius dešimt metų, kurios albumas pasiekė pačią Amerikos hitų topo viršūnę.

Debiutinė Nicki Minaj plokštelė „Pink Friday“ buvo išleista 2010-ųjų lapkritį ir užėmė pirmąją vietą ne tik „Billboard“ renkamame bendrame muzikos albumų tope, bet ir repo bei hiphopo albumų gretose. JAV „Pink Friday“ albumas jau tapo platininiu. Naujas atlikėjos dainų rinkinys pasirodyti turėtų 2012-ųjų pradžioje.

2010-aisiais ryškiausia kylančia žvaigžde leidinys įvardijo R&B dainininkę Jazmine Sullivan, o 2009-aisiais šio titulo nusipelnė garsioji Lady Gaga.

Beje, lapkričio 20-ąją vykusių Amerikos muzikos apdovanojimų metu Nicki Minaj tiesiog šlavė apdovanojimus – ji atsiėmė statulėlę kaip Mėgstamiausia hiphopo atlikėja ir už Geriausią soulo/R&B muzikos albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius