Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Salma Hayek: kokia prasmė turėti privilegijų, jei jomis nesinaudoji?

Meksikiečių kilmės Holivudo žvaigždė Salma Hayek geidulingai žvelgia nuo naujausio žurnalo „Allure“ viršelio. Interviu aktorė atskleidžia keletą savo grožio paslapčių, pasidalija mintimis apie dukters Valentinos auklėjimą bei prabangą.
Salma Hayek
Salma Hayek / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Salma Hayek

Seksualioji aktorė įamžinta gundančiose nespalvotose Mario Testino nuotraukose, jas bei fotosesijos užkulisius galite pamatyti čia.

Grožio paslaptys

Šią vasarą Pietų Amerikos pasididžiavimas pristatė savo odos priežiūros liniją „Nuance“ ir neslepia, jog būtent odai ji skiria daugiausia dėmesio. „Profesija įpareigoja mane visada atrodyti gražiai, aktorės nuolat dėl to jaučia didžiulį spaudimą“, – sako ji ir pripažįsta, jog įvairiausius kremus naudoja visą gyvenimą ir tai, anot jos, būtent ir yra tobulos odos priežastis. Aktorė sako, kad ši linija yra būdas pagerbti jos senelės, kuri labai domėjosi kosmetikos priemonėmis, atminimą. „Močiutė mane rūpintis oda pradėjo mokyti kai man buvo 12 ar 13 metų. Niekada gyvenime neprausiau veido muilu. Kartą močiutė man plikai nuskuto galvą bei uždėjo kiaušinių kaukę. Tačiau kad ir kaip keistai tai skambėtų, turiu jai už tai padėkoti – mano plaukai yra nuostabūs“, – apie senelės pamokas pasakoja aktorė. Kalbėdama apie grožį, moteris išsako savo įsitikinimą: „Priežastis, kodėl taip gera būti moterimi, yra ta, kad tu kaskart gali savo grožį atrasti iš naujo ir iš naujo.“

Kai tau 40, esi kur kas ramesnė dėl savo seksualumo. Tokiu metu tu jau save puikiai pažįsti, pasitiki savimi – nebereikia dirbtinai stengtis kažko parodyti.

Paklausta, ar kuri nors jos kūno dalis anksčiau atrodė geriau negu dabar, 44-erių aktorė drąsiai pripažįsta, kad pasikeitė jos krūtinė. „Mano krūtys vis dar visai nieko, nesiskundžiu, tačiau po žindymo jos pasikeitė“, – sako Salma. Prieš keletą metų pasaulį apskriejo žinia, jog aktorė drąsiai visų akivaizdoje pradėjo maitinti savo dukrelę Valentiną Siera Leonėje. Tačiau šiuo klausimu, kaip ir dauguma kitų, ji turi tvirtą nuomonę: „Jei tu turi pieno, vadinasi, tu turi pieno. Jei kūdikis yra alkanas, vadinasi, jis yra alkanas. Viskas labai paprasta. Aš manau, kad maitinimas krūtimi yra labai gražus ir natūralus dalykas – juk būtent tada atsiranda tas stiprus ryšys tarp motinos ir vaiko.“

Seksualumas atsiskleidžia su amžiumi

„Kai tau 40, esi kur kas ramesnė dėl savo seksualumo. Tokiu metu tu jau puikiai save pažįsti, pasitiki savimi – nebereikia dirbtinai stengtis kažko parodyti. Būtent taip ir turėtų būti visą gyvenimą. Jei esi jauna panelė ir nemoki paeiti su aukštakulniais, tai visai nebesvarbu, kokia graži esi. Jaunos merginos, nemokėdamos vaikščioti avėdamos aukštakulniais, atrodo kaip vištos. Jei nemoki su tokiais batais paeiti, tikrai neatrodysi seksualiai, greičiau juokingai“, – griežtai savo nuomonę apie išdėsto S.Hayek.

Nepaisant to, kad dabar Salma laikoma viena iš seksualiausių bei gražiausių pasaulio moterų, interviu ji atskleidžia, kad paauglystėje ji toli gražu taip nesijautė ir niekas nelaikė jos gražia. „Iš manęs tyčiodavosi, kad esu per žema arba kad mano oda per daug tamsi. Nors atrodo, kad Meksikoje tai neturėtų būti kažkas išskirtinio, tačiau iš manęs vis tiek dėl to tyčiojosi“, – atskleidė „Oskaro“ nominantė.

Laiminga, būdama privilegijuota

Paklausta apie savo dukterį Valentiną, kuri greitai švęs dar tik 4-ąjį gimtadienį, o jau kalba angliškai, ispaniškai bei prancūziškai, Salma išdėsto savo nuomonę apie vaikų auklėjimą. „Niekada nesupratau esmės būti privilegijuota, bet tuo nesinaudoti. Pavyzdžiui, nesuprantu tokių žmonių, kurie turėdami tam galimybių neveda savo vaikų į prabangius restoranus, nekeliauja su jais arba nori, kad jie dar paauglystėje patys už save susimokėtų, – įsitikinusi Salma. – Sutinku, kad vaikai turi turėti tam tikrų pareigų, turi suprasti daiktų vertę, jausti atsakomybę, tačiau man labai patinka keliauti su savo dukrele, neketinu nustoti tai dariusi. Aš turiu teisę leisti savo pinigus, kuriuos sunkiai uždirbau, taip, kaip man norisi.“

Šiuo metu aktorės sutuoktinis Prancūzijos verslininkas Francois-Henri Pinault bylinėjasi teismuose su modeliu Linda Evangelista, mat paaiškėjo, kad būtent jis yra jos 4-erių metukų sūnaus Augustino Jameso tėvas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius