-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salvadoras Sobralis dėl sveikatos problemų stabdo karjerą: „Metas patikėti savo kūną mokslui“

„Eurovizijos“ laimėtojas Salvadoras Sobralis antradienį gerbėjams savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė liūdnas naujienas, jog trumpam sustabdo karjerą dėl sveikatos problemų. Paskutinis koncertas numatytas šį penktadienį, rugsėjo 8 d. Jį gerbėjams atlikėjas dovanos nemokamai.
Salvadoras Sobralis
Salvadoras Sobralis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie jo sveikatos problemas žinia pasklido dar jam dalyvaujant „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuriame jis triumfavo su romantiška daina „Amar pelos dois“. Kijeve atlikėjui teko praleisti repeticijas, nes gydytojai draudė tuo metu skristi į Ukrainą. Vis dėlto finale jis pasirodė ir išplėšė pergalę.

„Jau niekam nėra paslaptis, kad mano sveikata yra trapi ir kad turiu problemų. Deja, atėjo metas patikėti savo kūną mokslui ir atsitraukti nuo gyvenimo su koncertais ir muzika apskritai“, – pranešė gerbėjams S.Sobralis.

Žiniasklaidoje buvo skelbta, kad atlikėjas serga širdies liga, dėl kurios jam būtinas širdies persodinimas.

Žinią apie sprendimą kuriam laikui sustabdyti karjerą jis pranešė keturių minučių vaizdo įraše, kurį paviešino socialiniame tinkle.

Praėjusią savaitę „Eurovizijos“ nugalėtojas jau atšaukė keletą pasirodymų dėl „medikų nurodymų“. O antradienį, kaip skelbia Portugalijos spauda, jis socialiniame tinkle nusprendė kreiptis į gerbėjus ir pranešti, kad kuriam laikui yra priverstas atsitraukti.

Atlikėjas negali pasakyti, kiek laiko tęsis ši pertrauka, kadangi „šiuos dalykus apibrėžti tiesiog yra neįmanoma“. Jis padėkojo visiems fanams už paramą ir pareiškė, kad viliasi greitai vėl juos išvysti. S.Sobralis taip pat paprašė gerbėjų supratimo ir gerbti jo ir jo artimųjų privatumą.

Pasklidusias kalbas apie tai, kad jam gyventi teliko trys mėnesiai, S.Sobralis griežtai paneigė.

Paviešintą vaizdo įrašą S.Sobralis pabaigia grodamas „The Beatles“ dainą „Hello, Goodbye“ (Labas, viso gero – liet.).

S.Sobralis nugalėjo šių metų gegužę „Eurovizijos“ dainų konkurse su daina, kurią jam parašė sesuo Luisa. Tai buvo pirmoji Portugalijos pergalė šiame konkurse.

VIDEO: Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest
VIDEO: Minios portugalų sutiko „Eurovizijos“ nugalėtoją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius