-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasekso hercogų dukters vardas – ir duoklė Meghan Markle motinai

Meghan Markle ir princas Harry, nusprendę pavadinti savo dukrą Lilibet, pagerbė Sasekso kunigaikščio močiutę karalienę Elžbietą. Vis dėlto šis vardas taip pat turi ypatingą reikšmę ir Meghan, nes su juo susijusi moters vaikystė.

Sasekso hercogų dukters vardo Lilibet trumpinys yra Lili ir skamba panašiai kaip lily lelija. Iš čia kyla sąsajos ir su M.Markle vaikyste.

Pasirodo, Meghan mama Doria Ragland nuo mažų dienų ją vadino gėle, rašo People.com. Jau nebeveikiančiame tinklaraštyje „The Tig“ Meghan buvo pasidalijusi visomis pravardėmis, kurias jai vaikystėje suteikė mama: Meg, MM, M&M ir gėlė.

Tad gerbėjai tiki, kad mergaitės vardas – kartu ir duoklė M.Markle mamai.

Nuo tada, kai Meghan ir Harry persikėlė į Kaliforniją, Sasekso hercogienė daugiau laiko praleido su mama, gyvenančia netoliese, Los Andžele. Ji dažnai lanko porą ir anūką Archie, gyvenančius Montecito mieste.

„Iš mamos ji neabejotinai gauna daug stiprybės“, – naujienų portalui „People“ pasakojo Meghan draugė.

Kai 2018 m. Meghan ištekėjo už princo Harry, į savo nuotakos puokštę ji įpynė ir leliją. Laimės ir atgimimo simboliu laikomos lelijos atsiradimas puokštėje tąsyk buvo skirtas princo Harry velionei motinai, princesei Dianai, pagerbti, mat jos puokštėje karališkųjų vestuvių dieną taip pat buvo lelija.

Dabar Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė išreiškė dar didesnę pagarbą mylimai Harry motinai, kai savo dukrai Lilibet išrinko antrąjį vardą Diana.

15min primena, kad Harry apmąstė savo mamos praradimą naujame „Apple TV+“ dokumentiniame seriale „The Me You Can't See“.

„Norėčiau, kad ji būtų sutikusi Meghan“, – sakė jis. „Norėčiau, kad ji būtų čia ir dėl Archie.“

Vis dėlto dabar jau dviejų vaikų tėvas tiki, kad jo mama didžiuotųsi tuo vyru, kuriuo jis yra šiandien, ir gyvenimu, kurį sukūrė savo šeimai.

„Taip, aš neabejoju, kad mama manimi nepaprastai didžiuotųsi. Aš gyvenu taip, kaip norėjo gyventi ji. Gyvenu tokį gyvenimą, kokio ji mums linkėjo“, – tęsė jis. „Taigi aš žinau ne tik tai, kad ji nepaprastai didžiuojasi manimi, bet ir tai, kad čia patekau jos dėka. Ir aš niekada nejaučiau jos buvimo labiau, kaip per pastaruosius metus.“

Sekmadienį Meghan ir Harry pranešime pasidalijo žinia apie dukros gimimą.

VIDEO: Karališkąją britų porą vėl aplankė gandrai: hercogienė Meghan pagimdė antrąjį vaikelį

„Lili gimė birželio 4 d., penktadienį, 11.40 val., „Santa Barbara Cottage“ ligoninėje, Kalifornijoje. Ją rūpestingai prižiūrėjo savo srities profesionalai. Mergaitė svėrė apie 3,5 kg. Mama ir vaikas yra sveiki ir paleisti keliauti į namus“, – pasakojo pora. „Lili pavadinta prosenelės, karalienės Elžbietos, kurios šeimos slapyvardis yra Lilibet, vardu. Antrasis vardas Diana buvo išrinktas norint pagerbti jos mylimą velionę močiutę, Velso princesę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius