Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitę Lietuvoje praleidusi Žilvino Trato mylimoji: „Ačiū šiai šaliai, kad tapo antraisiais namais“

Aktoriaus Žilvino Trato mylimoji ir dukters motina Julija Lubičanskaja pastarąją savaitę praleido Vilniuje – išvykdama atgal į Maskvą ji negailėjo gražių žodžių Lietuvai, tapusiai jos antraisiais namais.
Julijos Lubičanskajos viešnagė Lietuvoje
Julijos Lubičanskajos viešnagė Lietuvoje / „Instagram“ nuotr.

Rugsėjo 1-ąją Julija Lubičanskaja išleido vyresniuosius savo vaikus į mokyklą Maskvoje ir susikrovusi lagaminus su jauniausia atžala, vienerių metukų dukra Lukerija, išskrido į Vilnių.

Čia ji praleido savaitę, per kurią atšventė savo naujų namų Vilniuje įkurtuves, mėgavosi Lietuvoje gyvenančių draugų ir artimųjų kompanija, papildė drabužių spintą naujais pirkiniais ir net grybavo bei konservavo rudens gėrybes žiemai!

Sprendžiant iš socialiniuose tinkluose publikuotų nuotraukų, bent jau dalį Julijos Lubičanskajos viešnagės Vilniuje kartu su ja buvo ir mylimasis Žilvinas Tratas.

Išvykdama iš Lietuvos Julija Lubičanskaja, kuri yra buvusi Rusijos oligarcho žmona ir trijų jo vaikų motina, negailėjo gražių žodžių ją šiltai priėmusiam Vilniui bei lietuviams.

Vilnius yra stulbinančiai svetingas miestas. Jei niekada čia nebuvot, pasidovanokit sau dovaną – aplankykit jį bent savaitgaliui

„Labai norėčiau padėkoti Lietuvai už tai, kad ši graži šalis tapo mano antraisiais namais; kad priėmė mane kaip savą; kad jos dėka aš susipažinau su nuostabiais žmonėmis; kad čia aš turiu giminaičių, šeimą; kad čia turiu jaukų kampelį, kurio nenoriu palikti; už grybus, kuriuos visa šeima vakar rinkome miške; už viską – visus mažus dalykus, kurie neabejotinai yra man svarbūs ir mane džiugina“, – Lietuvai dėkojo Maskvoje gyvenanti Julija Lubičanskaja.

„Vilnius yra stulbinančiai svetingas miestas. Jis primena man Arbato rajoną, kur prabėgo mano vaikystė. Man visada čia gera ir jauku. Jei niekada nebuvote Vilniuje, pasidovanokit sau dovaną – aplankykit jį bent savaitgaliui. Esu tikra, kad norėsit sugrįžti dar ir dar kartą“, – Lietuvos sostinę savo 116 tūkst. sekėjų instagrame gyrė Julija Lubičanskaja.

„Manęs dažnai klausia, ar persikėliau čia gyventi visam laikui. Ne, dabar aš tiesiog turiu dvejus namus, mano širdis vienodai priklauso tiek Maskvai, tiek Vilniui. Ir aš labai dėl to džiaugiuosi“, – pridūrė Julija Lubičanskaja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žilvino Trato šeimos atostogos Palangoje: aktoriaus mylimąją iš Rusijos sudomino gintaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius