Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausia pasaulio moterimi išrinkta buvusi Justino Bieberio draugė Hailey Baldwin

Žurnalas vyrams „Maxim“ seksualiausia pasaulio moterimi šiemet išrinko modelį, buvusią Justino Bieberio draugę Hailey Baldwin.
Hailey Baldwin
Hailey Baldwin / „Maxim“/Gilles Bensimon nuotr.

20-metė karščiausių pasaulio moterų šimtuke užėmė pirmą vietą, ji taip pat papuošė ir naujo „Maxim“ numerio viršelį. Jam mergina pozavo vilkėdama perregimą „Elisabetta Franchi“ glaustinukę, nuogą krūtinę prisidengusi rankomis, ir „Maison Ernest“ batus su šlaunis siekiančiu aulu.

Duodama interviu žurnalui Holivudo aktoriaus Stepheno Baldwino duktė kalbėjo apie tai, kad seka savo šeimos tradicija ir stačia galva neria į pramogų pasaulį. Jos dėdė – Holivudo žvaigždė Alecas Baldwinas, pusseserė Ireland Baldwin – taip pat modelis, senelis iš mamos pusės – garsus kompozitorius, o jos draugai – kitų garsenybių atžalos.

„Scanpix“ nuotr./Hailey Baldwin Kanų kino festivalyje
„Scanpix“ nuotr./Hailey Baldwin Kanų kino festivalyje

„Nuoširdžiai kalbant, aš visą laiką jaučiau, kad tai man buvo nelabai išvengiama, – sakė ji. – Aš visada šeimoje buvau visų linksmintoja. Visi sakydavo: „Štai ta, kurios reikia saugotis“.

„Instagram“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
„Instagram“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Nuolat tarp elitinio jaunimo besisukinėjanti Hailey Baldwin 2015-ųjų pabaigoje buvo užmezgusi romaną su Justinu Bieberiu – porelė kartu sutiko Naujuosius metus, atostogavo Šv. Barolomėjaus saloje ir instagrame dalijosi romantiškais kadrais. Tačiau romantiški jausmai gana greitai tarp jų išblėso.

Į „Maxim“ karščiausių pasaulio moterų topą taip pat pakliuvo ir geriausios Hailey Baldwin draugės, taip pat modeliai Gigi ir Bella Hadid.

Karščiausių moterų sąraše yra ir tokios žvaigždės kaip aktorės Margot Robbie, Alicia Vikander, dainininkė Katy Perry ir kt.

Numero uno. Link in bio. | ????: @gilles_bensimon #Hot100

A post shared by MAXIM (@maximmag) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius