Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausio 2020 m. vyro širdis jau užimta: Michaelas B. Jordanas pristatė širdies draugę

Sudužo daugelio moterų viltys sužavėti seksualiausią 2020 m. vyrą Michaelą B. Jordaną (33 m.). Filmo „Juodoji pantera“ žvaigždė pranešė apie užimtą širdį, o ją užkariavo aktorė Lori Harvey (24m.), rašo People.com.
Michaelas B. Jordanas pasidalijo pirmosiomis fotografijomis su mylimąja Lori Harvey
Michaelas B. Jordanas pasidalijo pirmosiomis fotografijomis su mylimąja Lori Harvey / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Paskutinėmis 2020 m. dienomis aktorius su drauge buvo įamžinti lipantys iš lėktuvo Salt Leik Sityje. Tada dar tik kuždėtasi, ar tai tik nebus M.B.Jordano mylimoji.

Visos abejonės išsisklaidė sekmadienį vyrui pasidalijus pirmosiomis, kad ir sunkiai įžiūrimomis, fotografijomis su L.Harvey. Jose aktoriai – meiliai vienas prie kito prisiglaudę.

L.Harvey – komiko ir televizijos laidų vedėjo Steve’o Harvey dukra. Jos paskyroje paviešinti geresnės kokybės kadrai, kurių viename M.B.Jordanas lūpomis glaudžiasi prie mylimosios skruosto.

Dar lapkritį M.B.Jordanas „People“ pasakojo, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti jo partnerė, kad draugystė būtų sėkminga.

„Humoro jausmas, nuoširdus supratimas, nes (aktoriaus) gyvenimas nėra palankus santykiams, tikrai nepalankus, – pasakojo jis. – Turiu sąrašą. Galbūt dėl to vis dar esu vienišas, bet, taip, sąrašas yra.“

Na o kokie, M.B.Jordano įsivaizdavimu, turėtų būti tobuli pasimatymai? Kaip vieną pagrindinių kriterijų aktorius įvardijo laisvę eiti ten, kur nori, ir kad nereikėtų nerimauti dėl paparacų.

„Mėgaukitės vienas kito kompanija. Važiuokite pasivažinėti grojant gerai muzikai. Tik dėl deserto nuvykite kitur. Man patinka žiūrėti filmus, o likusio vakaro veikla priklauso nuo nuotaikos“, – tęsė aktorius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seksualiausi iš seksualiausių pasaulio vyrų: kokioms dar garsenybėms buvo įteiktas šis titulas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius