Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selenai Gomez buvo persodintas inkstas: donore tapo jos draugė

Aktorė ir dainininkė Selena Gomez (25 m.) paaiškino gerbėjams, kur buvo dingusi vasarą – pasirodo, jai dėl vilkligės komplikacijų reikėjo persodinti inkstą.
Selena Gomez su jai inkstą padovanojusia drauge Francia Raisa
Selena Gomez su jai inkstą padovanojusia drauge Francia Raisa / „Instagram“ nuotr.

Kad Selena Gomez serga vilklige, gerbėjai jau žinojo keletą metų. Tačiau ši klastinga liga progresavo ir pažeidė jaunos merginos inkstus, tad jai buvo būtina organų transplantacija.

„Instagram“ nuotr./Selenos Gomez randas po inkstų persodinimo operacijos
„Instagram“ nuotr./Selenos Gomez randas po inkstų persodinimo operacijos

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilkligė – tyli, bet reta moterų žudikė. Dažniausi jos simptomai

Donore pasisiūlė tapti viena artimiausių Selenos Gomez draugių Francia Raisa (29 m.) – aktorė padovanojo jai vieną savo inkstą.

„Puikiai žinau, kad mano gerbėjai pastebėjo, jog dalį vasaros buvau pradingusi ir svarstė, kodėl aš nereklamuoju savo naujos muzikos, kuria labai didžiuojuosi. Taigi, aš sužinojau, kad dėl mano vilkligės man reikalinga inkstų transplantacija, ir sveikau po operacijos“, – atvirame įraše, kurį publikavo „Instagram“ tinkle, atviravo Selena Gomez.

„Noriu viešai padėkoti savo šeimai ir nepaprastai gydytojų komandai už viską, ką jie dėl manęs padarė prieš ir po operacijos. Ir galiausiai, trūksta žodžių apibūdinti, kokia dėkinga esu savo brangiajai draugei Franciai Raisai. Ji man padovanojo pačią didžiausią dovaną ir pasiaukojo paaukodama man savo inkstą. Esu nepaprastai palaiminta. Labai tave myliu, sese“, – dėkojo Selena Gomez.

Vida Press nuotr./Selena Gomez ir Francia Raisa 2015 metais
Vida Press nuotr./Selena Gomez ir Francia Raisa 2015 metais

Selena Gomez, kuri su 126 mln. sekėjų yra populiariausias žmogus „Instagram“ tinkle, taip pat parodė, kaip atrodo jos randas po inkstų persodinimo operacijos.

Dainininkė taip pat pažadėjo, kad vėliau plačiau papasakos apie savo kelių pastarųjų mėnesių kovą dėl sveikatos. Gerbėjai spėlioja, kad tai galėtų būti knyga, televizijos laida ar dokumentinis filmas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius