Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siaubo filme vaidinusi 20-metė aktorė padavė į teismą jo kūrėjus: po filmavimo liko subjaurotu veidu

Jauna kanadiečių aktorė Taylor Hickson (20 m.) padavė į teismą vieną filmų gamybos kompaniją dėl to, kad filmuodamasi jos siaubo filme patyrė rimtą veido traumą, pareikalavusią net 70 siūlių ir galimai visam gyvenimui subjaurojusią jos veidą.
Taylor Hickson filmuodamasi siaubo filme „Ghostland“ susižalojo veidą
Taylor Hickson filmuodamasi siaubo filme „Ghostland“ susižalojo veidą / Filmo afiša ir Instagram nuotr.

Taylor Hickson vaidino siaubo filme „Ghostland“, kuris kino teatrus pasieks vėliau šį mėnesį, tačiau juosta buvo filmuojama dar 2016-aisiais.

Tų metų gruodį mergina filmavimo aikštelėje Kanadoje patyrė rimtą traumą – vienoje scenoje jos herojė turėjo kumščiais trenkti į stiklines duris, laikydama veidą arti jų. Pranešama, kad filmo režisierius Pascalis Laugier liepė jai daužti į stiklines duris stipriau.

Merginos pateiktame ieškinyje kompanijai „Incident Productions“ rašoma, kad ji perklausė režisieriaus ir prodiuserio, ar saugu jai stipriai trankyti stiklines duris.

Galiausiai paklausiusi nurodymų, Taylor trenkė į stiklą stipriau – šis dužo ir mergina griuvo kūnu ant pasipylusių šukių.

Asmeninio albumo nuotr./Taylor Hickson randas praėjus metams nuo nelaimės atrodo šitaip
Asmeninio albumo nuotr./Taylor Hickson randas praėjus metams nuo nelaimės atrodo šitaip

Jai buvo supjaustytas veidas ir viršutinė kūno dalis – aktorė nedelsiant buvo išgabenta į ligoninę. Žaizda ant kairiosios jos veido pusės buvo susiūta net septyniasdešimčia siūlių. Ieškinyje yra ir nuotraukos iš ligoninės, kuriose matyti didžiulė žaizda, prasidedanti ties skruostu ir pasibaigianti smakre. Šią nuotrauką galite pamatyti ČIA.

Kaip praneša „Deadline“, incidentas įvyko kelios dienos po aktorės 19-ojo gimtadienio.

Po šios nelaimės aktorė turėjo ne vieną lazerinę ir silikono procedūrą, kad susitvarkytų savo subjaurotą veidą – didžiulis randas vis dar matyti, jį mergina slepia po makiažo sluoksniu. Kol kas dar neaišku, ar tolesnės procedūros, net jei būtų daroma plastinė operacija, padės randą panaikinti visiškai.

Aktorė ieškinyje nurodo, kad dėl traumos prarado galimybę gauti pajamų ateityje dalyvaujant kituose projektuose, mat randas ant veido trukdo jai gauti kitų vaidmenų. Dėl subjaurotos išvaizdos ji taip pat sako praradusi pasitikėjimą savimi, taip pat ir kitais.

Ironiška, tačiau ant siaubo filmą „Ghostland“ reklamuojančio plakato yra merginos, kurios veidas atrodo it sudaužytas veidrodžio, atvaizdas.

Štai siaubo filmas, kuriame filmuodamasi susižalojo jauna aktorė, anonsas:

VIDEO: Ghostland International Trailer (2018) Horror Movie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius