-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi 10 metų drauge praleidę aktoriai Megan Fox ir Brianas Austinas: neištikimybė dėl to nekalta

Aktorių pora Brianas Austinas Greenas ir Megan Fox suka skirtingais keliais. Nutraukti santuoką tris atžalas drauge auginanti pora nusprendė po 10 santuokoje pragyventų metų, rašo „People“.
Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas
Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas / „Scanpix“/AP nuotr.

46-erių Brianas Austinas Greenas apie skyrybas su 34-erių Megan Fox pranešė savo tinklalaidėje „With Brian Austin Green“. Joje vyras apkalbėjo internete praeitą savaitę išplitusias jo vaikų motinos ir atlikėjo Machine Gun Kelly fotografijas.

Seriale „Beverly Hills, 90210“ vaidinęs aktorius laidą, pavadintą „Context“, pradėjo sakydamas, jog jau pernai jis pajuto tolstantis nuo „Tranformerių“ žvaigždės jai išvykus į kitą šalį filmuoti „Midnight in the Switchgrass“ kartu su 30-mečiu reperiu, ir kad jųdviejų santykiai nepagerėjo Megan Fox grįžus namo.

Brianas Austinas Greenas tęsė sakydamas, kad žmonai davė kelias savaites „sugrįžti į įprastą gyvenimą“ prieš jiedviem susėdant atviram pokalbiui apie santuokos ateitį.

Pasak aktoriaus, Megan Fox pokalbio metu atskleidė, kad išvykusi ji suprato, jog būdama viena ji geriau jaučiasi, tokia labiau sau patinka ir mano, kad jai „verta tai išbandyti“.

„Buvau šokiruotas ir įskaudintas, bet negaliu liūdėti, nes ji nenorėjo taip jaustis. Tai nebuvo jos priimtas pasirinkimas, ji nuoširdžiai taip jautėsi. Mes apie tai pakalbėjome ir ji pasiūlė šiek tiek atskirai pagyventi… Taip ir padarėme“, – kalbėjo vyras.

Vida Press nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas su vaikais
Vida Press nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas su vaikais

„Mūsų santykiai buvo nuostabūs ir aš visada ją mylėsiu bei žinau, kad ji visada mylės mane“, – tęsė Brianas Austinas Greenas, su Megan Fox auginantis tris atžalas – sūnus Journey Riverą (3), Bodhi Ransomą (6) ir Noah Shannoną (7).

Aktorius tęsė drauge su Megan Fox nusprendę likti draugais, nesipykti ir rodyti teigiamą pavyzdį vaikams – būti vieningais. „Mes atostogausime su šeima ir švęsime šventes“, – tęsė jis ir patikino, kad jųdviejų santykiai tikrai neiširo dėl to, kad vienas iš jų buvo neištikimas.

Jis taip pat neatmetė galimybės, kad santykiai su Megan Fox gali atsinaujinti.

„Kas žino, ar tai kelionės pabaiga. Turiu omeny, mums dar liko daug gyvenimo. Nors keliai išsiskyrė, jie gali vėl susijungti. Gali ir ne. Mes nežinome. Aš nežinau. Nenoriu spėlioti, nes neturiu jokio supratimo“, – kalbėjo Brianas Austinas Greenas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas

15min primena, kad pora susipažino filmo „Hope & Faith“ aikštelėje – tuo metu Megan Fox buvo 18, o Brianui Austinui Greenui – 30 metų.

Po dvejų metų juodu susižadėjo (2006-aisiais), tačiau 2009 metų vasarį sužadėtuves atšaukė. Supratę, kad vienas be kito gyventi negali, 2010-aisiais aktoriai atšoko vestuves.

Tačiau bendras Megan Fox ir Briano Austino Greeno gyvenimas nebuvo rožėmis klotas. Skyrybos porai grėsė ir anksčiau, tačiau juodu susitaikė ir iki šiol laimingai gyveno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius