-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi Channingas Tatumas ir Jenna Dewan – subyrėjo viena gražiausių Holivudo santuokų

Iš karto po Velykų pramogų pasaulį apskriejo labai netikėta ir liūdna žinia – skiriasi viena gražiausių Holivudo porų laikyti aktorius Channingas Tatumas (37 m.) ir šokėja Jenna Dewan (37 m.).
Channingas Tatumas ir Jenna Dewan
Channingas Tatumas ir Jenna Dewan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora santuokoje pragyveno beveik devynerius metus, jiedu kartu augina dukrą Everly – mergaitei kitą mėnesį sueis penkeri.

Šią liūdną žinią pranešė patys sutuoktiniai, išplatinę pranešimą socialiniuose tinkluose:

„Sveikas, pasauli! Taigi... turime kai ką, kuo norėtume pasidalinti, – savo pranešimą pradėjo sutuoktiniai. – Visų pirma, jaučiasi keista, kad tokį dalyką turime pranešti visiems, bet tai pasekmė gyvenimo, kurį mes pasirinkome, ir už kurį mes, beje, esame labai dėkingi. Gyvename nuostabiu metu, bet tuo pačiu tai metas, kuomet tiesa lengvai gali būti iškraipoma „alternatyviais faktais“. Taigi norime pasidalinti su jumis tiesa, kad žinotumėte, jog jeigu tai perskaitėte ne čia, tuomet tai greičiausiai yra fantazija.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Channingas Tatumas su žmona Jenna Dewan
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Channingas Tatumas su žmona Jenna Dewan

Mudu su meile priėmėme sprendimą išsiskirti kaip pora. Mes labai stipriai įsimylėjome vienas kitą prieš daugelį metų ir kartu turėjome magišką kelionę. Absoliučiai niekas nepasikeitė tame, kaip stipriai mes mylime vienas kitą, bet meilė yra gražus nuotykis, kuris nuo šiol mus veda skirtingais keliais. Nebuvo jokių paslapčių ar pikantiškų detalių priimant šį sprendimą – tiesiog du geriausi draugai suprato, jog atėjo metas duoti vienas kitam erdvės ir gyventi pačius džiaugsmingiausius ir meilės pripildytus gyvenimus kaip tik įmanoma. Mes ir toliau esame šeima ir visada būsime mylintys bei atsidavę tėvai dukrai Everly.

Po šio pranešimo skyrybų daugiau nebekomentuosime, tad iš anksto dėkojame jums už mūsų šeimos privatumo gerbimą. Siunčiame visiems daug meilės, Chanas ir Jenna.“

15min primena, kad Channingas Tatumas ir Jenna Dewan susipažino 2006 metais filmuodamiesi kultinėje juostoje „Šokis hip-hopo ritmu“ („Step Up“), o susituokė 2009-aisiais.

Jūsų dėmesiui – filmo „Šokis hip-hopo ritmu“, kuriame filmuodamiesi Channingas Tatumas ir Jenna Dewan susipažino ir įsimylėjo, anonsas:

VIDEO: „Šokis hip hopo ritimu“ (Step up, 2006 m.)

Galerijoje – apie skyrybas pranešusios poros nuotraukos:

O šioje galerijoje galite apžiūrėti, kaip atrodo Channingo Tatumo ir Jennos Dewan namai Beverli Hilse, kuriuos jiedu nusipirko 2015 metais:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius