Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Škotijoje išnuomojama pilis, kurioje užaugo „Sostų karų“ aktorė Rose Leslie

„Sostų karuose“ išgarsėjusios Rose Leslie (30 m.) tėvai išnuomoja XVI amžiaus pilį Škotijoje, kurioje vaikystę praleido ir pati aktorė.
Škotijoje išnuomojama pilis, kurioje užaugo „Sostų karų“ aktorė Rose Leslie
Škotijoje išnuomojama pilis, kurioje užaugo „Sostų karų“ aktorė Rose Leslie / 15min montažas / „Airbnb“ nuotr. ir kadras iš serialo

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Rose Leslie gimė kilmingoje ir senoje Aberdynšyro krašto šeimoje.

Vaikystę būsimoji aktorė su tėvais Sebastianu ir Candida bei dar keturiais broliais ir seserimis praleido XVI amžiaus „Lickleyhead“ pilyje. Čia Rose Leslie gyveno, iki jai suėjo 10 metų, o po to šeima persikėlė gyventi kitur.

Tačiau pilis nebuvo parduota ir toliau priklausė jos šeimai, o 2016-ųjų vasarį aktorės tėvai nusprendė grįžti į ją gyventi. Ir iš pilies padarė šeimos viešbutį – užsisakyti nakvynę senoje, tačiau šiuolaikiniam gyvenimui pritaikytoje pilyje galima per „Airbnb“ platformą.

Šioje pilyje yra septyni miegamieji ir tiek pat vonios kambarių, vienu metu čia gali gyventi 14 žmonių. Rose Leslie tėvai išnuomoja tiek pavienius kambarius, tiek visą pilį – tokiu atveju jie užleidžia savo namus svečiams ir patys laikinai apsigyvena kur nors kitur.

Vieno kambario su pusryčiais paros kaina – 110 £ (124 €). Jeigu pageidaujama visos pilies, tai para atsieis 600 £ (679 €), tačiau minimali viešnagė tada turi būti bent dvi paros.

Pati Rose Leslie šiuo metu gyvena Rytų Anglijoje su savo mylimuoju, „Sostų karų“ žvaigžde Kitu Haringtonu (30 m.). Rugsėjį pora po penkerių draugystės metų susižadėjo.

Vida Press nuotr./Rose Leslie seriale „Sostų karai“
Vida Press nuotr./Rose Leslie seriale „Sostų karai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius