Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Škotijos pilyje susituokė „Sostų karų“ žvaigždės Kitas Haringtonas ir Rose Leslie

Šeštadienį Škotijoje susituokė britų aktoriai Kitas Haringtonas ir Rose Leslie, susipažinę ir pamilę vienas kitą besifilmuodami seriale „Sostų karai“ („Game Of Thrones“). Poros vestuvės įvyko įspūdingoje pilyje, kuri jau beveik 900 metų priklauso nuotakos šeimai!
Kitas Haringtonas ir Rose Leslie
Kitas Haringtonas ir Rose Leslie / „Scanpix“ nuotr.

Nuo civilizacijos gerokai nutolusi Wardhill pilis yra Aberdynšyre, Škotijoje. Net XII amžių menanti įspūdinga pilis priklauso Rose Leslie šeimai, ir būtent čia ji praleido nemažą dalį savo vaikystės.

Ši pilis – tik viena iš kelių, priklausančių Rose Leslie šeimai, ir ji yra perdaryta į išskirtinės klasės viešbutį, kuriame mėgsta apsistoti privatumą, prabangą ir istoriją vertinantys turtuoliai. Ši vieta taip pat labai populiari tarp vestuvininkų.

„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke
„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke

Pasveikinti jaunavedžių į prašmatnias vestuves atvyko ir būrys garsių poros bičiulių, tarp kurių buvo galima sutikti ne vieną garsų aktorių. Šventės nepraleido Emilia Clarke, Malin Akerman, Sophie Turner, Maisie Williams, Jackas Donnelly, Peteris Dinklage'as ir daugelis kitų.

„Scanpix“ nuotr./Sophie Turner ir Maisie Williams
„Scanpix“ nuotr./Sophie Turner ir Maisie Williams

Į ceremonijos vietą pirmiausia atvyko K.Haringtonas, maždaug po valandos pasirodė ir nuotaka, ją atlydėjo jos tėvas Sebastianas Leslie. Kaip ir priklauso ypatingoms progoms, jis segėjo languotą škotišką kiltą, devėjo puošnias, kelius siekiančias kojines.

Įspūdingai atrodė ir pati nuotaka. Ilga nėriniuota suknelė, ugninius plaukus dengiantis nuometas ir gėlių vainikas – R.Leslie spindėjo žaisminga elegancija.

„Scanpix“ nuotr./Rose Leslie su tėvu Sebastianu Leslie
„Scanpix“ nuotr./Rose Leslie su tėvu Sebastianu Leslie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rose Leslie mama Candida Leslie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rose Leslie mama Candida Leslie

„Sostų karų“ poros vestuvių detalės buvo saugomos po devyniais užraktais. Po ceremonijos iš bažnyčios Rose ir Kitas išėjo kaip vyras ir žmona. Svečiai linkėdami jaunavedžiams laimingo gyvenimo, apibėrė juos baltais žiedlapiais. Galiausiai pora sėdo į senovinį visureigį, papuoštą užrašais „Ką tik vedę“.

„Scanpix“ nuotr./Kitas Haringtonas ir Rose Leslie
„Scanpix“ nuotr./Kitas Haringtonas ir Rose Leslie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Vestuvių akimirka
AFP/„Scanpix“ nuotr./Vestuvių akimirka

15min primena, kad Kitas Haringtonas ir Rose Leslie pora tapo dar 2012-aisiais, kai Rose pradėjo vaidinti antrame „Sostų karų“ sezone. Tačiau aktoriai savo romano visą tą laiką nekomentavo ir kaip pora pirmą kartą viešumoje pasirodė tik 2016 metų balandį. Praėjusią vasarą pora apsigyveno kartu naujuose namuose, o rugsėjį Kitas Haringtonas pasipiršo.

Beje, „Sostų karuose“ jiedu vaidino įsimylėjėlius, tačiau jų herojų meilės istorija baigėsi tragiškai – ketvirto sezono pabaigoje Rose Leslie vaidinta Igritė žuvo. Na o Kitas Haringtonas „Sostų karuose“ vaidina iki šiol.

Daugiau vestuvių akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius