-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybas su Johnu Mayeriu išgyvenanti Katy Perry paguodos ieško darbe ir mergaitiškoje kompanijoje

Skyrybas su Johnu Mayeriu (35) išgyvenanti atlikėja Katy Perry (28) nusprendė atsiriboti nuo vyrų.
Katy Perry
Katy Perry
Temos: 1 Katy Perry

Daugeliui poros skyrybos sukėlė nuostabą, mat santykiai buvo rimti, sklido kalbos net apie judviejų sužadėtuves. Primename, kad tai jau  – ne pirmas kartas, kai įsimylėjusi pora pasuko skirtingais keliais. Atrodo, kad trečias kartas nemelavo, nes  K.Perry ir J.Mayeris praeitą savaitę viešai prabilo apie nutrūkusius jausmus.

Šiuo metu Katy planuoja daugiau laiko skirti sau ir sako griežtą „ne“ naujiems vyrams jos gyvenime ir santykių paieškoms, rašo Thesun.co.uk.

„Katy skaudžiai išgyvena skyrybas, nes Johnas išdavė ją. Ji jam puoselėjo gražiausius ir tyriausius jausmus, o jis tarsi pasijuokė. Tai labai įskaudino ją“, – pasakojo šaltinis.

Anot artimo K.Perry draugo, atlikėja negali patikėti, kad ir vėl yra vieniša. Tačiau mergina neketina graužtis ir yra pasirengusi visą savo laiką ir jėgas skirti profesinei veiklai, daugiau laiko leisti su bičiuliais.

„Katy ketina gydytis sudaužytą širdį, skirti laiko naujo albumo įrašymams ir daugiau laiko praleisti mergaitiškoje kompanijoje “, – teigė šaltinis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius