-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sofia Vergara šampūno reklamoje nusifotografavo su aštuoniais giminaičiais

Seksualioji kolumbiečių aktorė Sofia Vergara tapo naujuoju šampūno „Head & Shoulders“ veidu, o reklamoje pozavo kartu su aštuoniais savo giminaičiais.
Sofia Vergara
Sofia Vergara / „Scanpix“ nuotr.

Nuotraukoje, kurią išplatino „Head & Shoulders“, matyti devyni Vergarų šeimos atstovai ir aštuoni iš jų naudoja būtent garsųjį „Head & Shoulders“ šampūną – jo nenaudoja tik Sofios Vergaros pusbrolis Nando, kuriam nereikia jokio šampūno.

Sofios Vergaros ir jos šeimos nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

Kartu su 41-erių Sofia Vergara reklamoje nusifotografavo jos mama Margarita, pusseserės Rose, Mariana, Marianella ir Gloria, dukterėčia Claudia, sūnus Manolo ir pusbrolis Nando.

Iš nuotraukos matyti, kad visi Vergarų šeimos nariai gali pasigirti tobulais plaukais – ne viena Sofia Vergara turi ilgus ir nepriekaištingai purius plaukus. Serialo „Moderni šeima“ žvaigždė teigia, kad už tokius plaukus dėkinga turi būti ne tik genams, bet ir „Head & Shoulders“ šampūnui, kurį naudoja jau 20 metų. Net po to, kai tapo daugiausia uždirbančia televizijos aktore, Sofia Vergara neieškojo jokios kitos prabangesnės plaukų priežiūros priemonės ir išliko ištikima visiems prieinamam „Head & Shoulders“ šampūnui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius