Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostų karų“ kūrėjų klaida papiktino žiūrovus: teko keisti jau parodytą seriją

Ketvirtoji vieno iš garsiausių HBO televizijos serialo „Sostų karai“ („Game of Thrones“) serija sulaukė didelio dėmesio dėl įsivėlusios klaidos – kadre pasirodžiusio vienkartinio kavos puodelio. Tačiau pagrindinė serialo žvaigždė Emilia Clarke juokaudama paaiškino, ką ši šiuolaikinė detalė iš tiesų veikė šalia pagrindinės veikėjos.
Emilia Clarke seriale „Sostų karai“
Emilia Clarke seriale „Sostų karai“ / HBO nuotr.

Nors vienkartinis puodelis jau seniai skaitmeniniu būdu buvo pašalintas iš naujausios serijos, tačiau E.Clarke nepraleido progos pajuokauti, paaiškindama, kad tai ne „Starbucks“ puodelis.

Aktorė, kuri seriale vaidina žymiąją Daenerys Targaryen giminės palikuonę, savo „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka su Peteriu Dinklage'u ir buvusiu „Sostų karų“ aktoriumi Jasonu Momoa. Nuotraukoje matyti, kad E.Clarke rankoje laiko puodelį.

E.Clarke prie nuotraukos socialinėje erdvėje rašė: „Ar aš ką tik suklupau už tiesos?!... Iš „Starbucks“ vienkartinio puodelio geriama ne arbata. Oi, ir tai nėra spoileris – tiesiog pasimetęs klajoklis, grįžtantis namo po filmavimo... Jasonai Momoa, tu esi toks ugninis, kad mano plaukai per tave tampa mėlyni.“

Klaidą iškart pastebėjo akyliausi serialo gerbėjai, kurie svarstė, ką puodelis galėtų reikšti. Vieni manė, kad būtent toks veiksmas buvo apgalvotas pritraukti daugiau dėmesio serialui, o kiti laikėsi vienintelės pozicijos, jog tai netyčinė klaida.

HBO nuotr./Akimirka iš serialo „Sostų karai“
HBO nuotr./Akimirka iš serialo „Sostų karai“

Galop serialo atstovai paaiškino, kad iš tiesų scenoje aktorė šalia savęs laikė ne „Starbucks“ puodelį, o viso labo paprastą puodelį su arbata.

Šių dienų puodelis dėl neapdairumo pateko į 4 serijos vieną sceną ant šventinio stalo Winterfello didžiojoje salėje. Taip ir neaišku, kas jį ten paliko. Nepaisant to, HBO išplatino pranešimą, kad vienkartinis puodelis buvo klaida, o netrukus jį pašalino skaitmeniniu būdu.

„Latė, kuri pasirodė serijoje, buvo klaida. Daenerys užsisakė žolelių arbatos“, – šmaikštaujama „Sostų karų“ paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius