Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Soulo dainininkė Aretha Franklin nutraukė savo sužadėtuves, trukusias vos mėnesį

JAV soulo legenda Aretha Franklin atšaukė savo sužadėtuves su ilgamečiu draugu Willie Wilkersonu, nors nuo sužadėtuvių praėjo nepilnas mėnuo.
Aretha Franklin ir Willie Wilkersonas
Aretha Franklin ir Willie Wilkersonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

69-erių dainininkė apie sužadėtuves paskelbė sausio pradžioje. Aretha planavo ištekėti birželį arba liepą ir net svarstė, kokį dizainerį pasirinkti vestuvinei suknelei.

Tačiau pirmadienį žurnalas „People“ pranešė, kad pora nutarė nebesituokti. „Labai gaila, tačiau savo draugams ir gerbėjams turime pranešti: Willie ir aš nusprendėme, kad šiek tiek per daug skubame ir yra dar daugybė dalykų, apie kuriuos mes nepagalvojome, – rašoma oficialiame pranešime. – Kol kas nebus jokių vestuvių.“

„Mes daugiau nieko nekomentuosime, nes tai labai asmeniška ir jautru. Labai ačiū už palaikymą“, – toliau rašoma pranešime.

W.Wilkersonas yra vadinamas „amžinu draugu“, mat dainininkė su juo yra jau nuo praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio.

A.Franklin ištekėjusi buvo dukart. 1961-aisiais būdama vos 19-os ji žengė prie altoriaus su muzikos prodiuseriu Tedu White'u, su kuriuo santuokoje išgyveno aštuonerius metus. 1978-aisiais dainininkė amžiną meilę prisiekė aktoriui Glynnui Turmanui, tačiau ir ši santuoka nebuvo sėkminga – ji iširo po šešerių metų.

Moteris turi keturis sūnus, iš kurių dviejų – Clarence'o ir Edwardo – susilaukė būdama nepilnametė (14-os ir 16-os). Juos užaugino Arethos močiutė, kad ši galėtų tęsti savo muzikinę karjerą. Tedas gimė santuokoje su pirmuoju vyru, o Kecalfo dainininkė susilaukė nuo Keno Cunninghamo.

VIDEO: Aretha Franklin - I say a little prayer ( Official song ) HQ version , Photos / Photoshoots

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius