-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena princui Williamui: istoriniuose Jordanijos griuvėsiuose – jo žmonos vaikystės nuotrauka

Jungtinės Karalystės princas Williamas šiuo metu su oficialiu vizitu po Vidurio Rytų šalis lankosi Jordanijoje – šalyje, kurioje vaikystėje gyveno jo žmona Kembridžo hercogienė Catherine. Į istorinius Forumo griuvėsius Džarašo mieste atvykusio princo laukė netikėta staigmena – jo žmonos vaikystės nuotrauka, daryta toje pačioje vietoje.
Staigmena princui Williamui: istoriniuose Jordanijos griuvėsiuose jį pasitiko jo žmonos vaikystės nuotrauka
Staigmena princui Williamui: istoriniuose Jordanijos griuvėsiuose jį pasitiko jo žmonos vaikystės nuotrauka / „Scanpix“ nuotr.

Princas Williamas neslėpė, kad jo žmona buvo nusiminusi, jog turėjo praleisti šį vizitą į Jordaniją. Ji būtų labai norėjusi vėl čia apsilankyti, tačiau šiuo metu Catherine yra motinystės atostogose ir svarbiausia dabar – būti su dviejų mėnesių sūneliu princu Louisu. Dėl to į kelionę po Vidurio Rytus princas Williamas leidosi vienas pats.

„Jai labai čia patiko, tikrai. Ji labai nusiminusi, kad aš čia atvykau be jos“, – sakė princas Williamas vienos labdaros organizacijos vadovui.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Williamas ir princas Husseinas Jordanijoje
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Williamas ir princas Husseinas Jordanijoje

Pirmadienio rytą princas Williamas kartu su Jordanijos sosto įpėdiniu princu Husseinui lankėsi Džarašo istoriniuose griuvėsiuose, po kuriuos bevaikštinėjant jis maloniai nustebo pamatęs seną Catherine vaikystės nuotrauką, darytą lygiai toje pačioje vietoje. Toje nuotraukoje hercogienei yra ketveri ir ji įamžinta su savo tėčiu bei jaunesniąja seserimi Pippa.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kate Middleton su tėčiu Michaelu ir seserimi Pippa Jordanijoje
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kate Middleton su tėčiu Michaelu ir seserimi Pippa Jordanijoje
„Scanpix“/AP nuotr./Princas Williamas Jordanijoje
„Scanpix“/AP nuotr./Princas Williamas Jordanijoje

Šią nuotrauką pamatęs princas pajuokavo ir apie savo uošvį bei jo tuometinį stilių. „Michaelas atrodo labai puošniai su savo flipflopais“, – sakė jis princui Husseinui.

Princas Williamas taip pat pasidarė nuotrauką toje pačioje vietoje ir pasakė fotografams, kad kitą kartą būtinai reikės čia atsivežti vaikus ir pasidaryti visiems bendrą nuotrauką.

15min primena, kad Middletonai į Jordaniją atsikraustė 1984 metais ir čia gyveno trejus metus dėl Catherine tėčio Michaelo darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius