-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Putino rėmėjas S.Seagalas lankėsi Olenivkos kalėjime: ketina kurti filmą apie Donbasą

Meilę Rusijai nuolat deklaruojantis Stevenas Seagalas nepaiso draudimo atvykti į Ukrainą. Amerikiečių aktorius užfiksuotas Olevnikoje esančioje karo belaisvių stovykloje, kurioje liepos pabaigoje per ataką žuvo 50-imt ukrainiečių.
Stevenas Seagalas, Vladimiras Putinas
Stevenas Seagalas, Vladimiras Putinas / Nuotr. SCANPIX / Telegram

Apie Steveno Seagalo vizitą Olevnikoje, Ukrainoje, esančiame kalėjime, kurį kontroliuoja Rusijos pajėgos, savo „Telegram“ kanale pranešė Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas, rašo „Unian“.

V.Solovjovas paviešino ir aktoriaus nuotraukas, kuriose jis pozuoja kolonijos griuvėsiuose, kur dar visai neseniai vyko ukrainiečių karių žudynės.

Tuo metu Rusijos naujienų agentūra „TASS“ skelbia, kad S.Seagalas planuoja kurti dokumentinį filmą apie Donbasą.

„Stevenas Seagalas filmuoja dokumentinį filmą apie karą Donbase. Šiandien jis kalbėjosi su Olenivkos kalėjime esančiais kaliniais“, – „Telegram“ kanale rašė „Donecko liaudies respublikos“ vadovas Denisas Pušilinas.

Jis taip pat pareiškė, kad S.Seagalas esą nori „pakeisti pasaulio nuomonę apie šį karą“.

„Stevenas pažymėjo, kad 98 proc. tų, kurie žiniasklaidoje kalba apie konfliktą, niekada čia nėra buvę, todėl pasaulis nežino tiesos“, – aiškino D.Pušilinas.

nuotr. Telegram/Stevenas Seagalas
nuotr. Telegram/Stevenas Seagalas

Svarbu paminėti, jog S.Seagalas dažnai deklaruoja savo meilę ir palaikymą Rusijai, be to, jau turi ir šios šalies pilietybę. 2017 metais jam dėl to buvo penkeriems metams uždrausta atvykti į Ukrainą.

Maža to, aktorius Maskvoje atšventė ir savo 70-ąjį gimtadienį. Socialiniuose tinkluose jis greitai sulaukė kritikos už prie šventinio stalo rusams pasakytą kalbą, kurioje pažadėjo „padėti jiems sunkiu metu“.

Liepos 29-osios rytą prorusiški kariai pranešė apie 40-ies ukrainiečių mirtį per ataką Olenovskajos kolonijoje. Vėliau šis skaičius patikslintas iki 50-ies. Pranešama, kad rusų karinės pajėgos apšaudė šią koloniją, norėdamos apkaltinti Ukrainą karo nusikaltimais bei nuslėpti kalinių kankinimus ir egzekucijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius