-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stevenas Tyleris palieka „Aerosmith“

Amerikiečių roko grupė „Aerosmith“ išgyvena turbūt sunkiausią tarpsnį per visą karjerą. Po beveik 40 metų bendros veiklos dainininkas Stevenas Tyleris nusprendė palikti grupę.
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris
aerosmith steven tyler afp / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, 61 metų S.Tyleris pasirodė su „Aerosmith“ Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Abu Dabyje, vykusiame „Formulės-1“ čempionato etape, bet dabar nutarė, kad imsis solinės karjeros.

Be lyderio likę „Aerosmith“ nariai šiuo metu yra ant iširimo ribos – jie blaškosi nežinodami, ką daryti: paskelbti, kad grupė oficialiai iširo, ar pradėti ieškoti žmogaus, pakeisiančio S.Tylerį.

Dainininkas pareiškė dirbsiantis kaip solistas, likus mažiau kaip metams iki 40-ojo grupės jubiliejaus. Britų žurnalistų duomenimis, jau kurį laiką tarp vokalisto ir kitų grupės narių buvo nesutarimų, praraja tarp jų tik plėtėsi.

Rugpjūtį per pasirodymą krisdamas nuo scenos S.Tyleris susižeidė koją. Tąsyk roko žvaigždė suteikus pirmąją pagalbą užkulisiuose buvo išsiųstas gydytis į ligoninę. Dėl jo traumos „Aerosmith“ turėjo atšaukti koncertus JAV. Veiklą muzikantai atnaujino praėjusį mėnesį pasirodydami Havajuose, o paskui – ir Abu Dabyje. Duodamas interviu po pastarojo koncerto S.Tyleris pareiškė esąs pasirengęs solinei karjerai. „Dar nežinau, ką darysiu, bet tai bus vienareikšmiškai susiję su Stevenu Tyleriu. Dirbsiu sau ir reklamuosiu savo vardą“, – tikino jis.

Kaip pranešama, kiti grupės nariai greitai turi paskelbti, ką nutarė: padaryti labai ilgą petrauką ar rasti kitą vokalistą.

Grupės gitaristas Bradas Whitfordas žiniasklaidai teigė, kad pirmenybė teikiama minčiai apie naują grupės vokalistą. „Nesu tikras, kad tai gerai atrodys. Viskas labai priklausys nuo to, ką pavyks pasikviesti ir kas norės prie mūsų prisidėti, – sakė 57-erių muzikantas. – Tai nelengva užduotis. Niekas negalėtų pakeisti Steveno ar jį imituoti – jis toks vienintelis. Tačiau jei kas nors norėtų išmėginti laimę, kodėl gi ne?“

„Aerosmith“ susikūrė 1970-aisiais. Grupė iš viso išleido 14 albumų ir laimėjo daugybę apdovanojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius