Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su „Grateful Dead“ marškinėliais įsiamžino nauja Scotto Disicko mylimoji – 19 metų jaunesnis modelis

Po nutrūkusio romano su 22-ejų Sofia Richie, 37-erių Scotto Disicko širdį užkariavo už buvusią mylimąją jaunesnis modelis Amelia Hamlin. Žinomas vyras vis dažniau dalijasi su 19-mete leidžiamo laiko akimirkomis, o naujausioje paviešintoje nuotraukoje galime išvysti ir lietuviams svarbią atributiką.
Scottas Disicikas ir jo mylimoji Amelia Hamlin su „Grateful Dead“ marškinėliais
Scottas Disicikas ir jo mylimoji Amelia Hamlin su „Grateful Dead“ marškinėliais / Vida Press ir „Instagram“ (Scottas Disickas) nuotr.
Temos: 1 Scottas Disickas

Kaip rašo „People“, nuo spalio poruoti S.Disickas ir A.Hamlin savo santykius patvirtino neseniai. Drauge jiedu buvo įamžinti laiką leidžiantys paplūdimyje.

Nuo tada S.Disicko, buvusio Kourtney Kardashian mylimojo ir jos trijų vaikų tėvo socialinių tinklų paskyrose naujos širdies draugės nuotraukų vis daugėjo.

Instagramo istorijose vyras pasidalijo kadru iš Šv. Valentino dienos vakarienės restorane, o neseniai A.Hamlin jis nufotografavo valgančią į namus atvežtą maistą.

Tik akyliems jo sekėjams į akis krito ne įspūdingas maisto kiekis, o merginos apranga. Nors ją ir užstojo maisto dėžutės, matėsi, kad modelis vakarieniauja vilkėdamas kultinius „Grateful Dead“ tie-dye stiliaus marškinėlius su Lietuvos vėliavos spalvomis ir į krepšį kamuolį dedančiu skeletu.

„Instagram“ (Scottas Disickas) nuotr./Amelia Hamlin su „Grateful Dead“ marškinėliais
„Instagram“ (Scottas Disickas) nuotr./Amelia Hamlin su „Grateful Dead“ marškinėliais

Šiuos visiems lietuviams puikiai pažįstamus marškinėlius viešumoje vilkėjo ir daugiau žvaigždžių. Štai 2018 m. gatvėje jais pasipuošė fotografų įamžintas aktorius Jonah Hillas.

O „Draugų“ gerbėjai žino ir tai, kad marškinėlius vilkėjo aktorė Lisa Kudrow.

VIDEO: Lietuviški marškinėliai seriale „Draugai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius