Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Su Kate Middleton kiršinama Meghan Markle jaučiasi bejėgė: protokolas neleidžia apsiginti nuo apkalbų

Pastarąsias keletą savaičių nepaliaujamai kalbama apie galimą nesantaiką tarp Kembridžo ir Sasekso hercogienių, o Meghan Markle jaučiasi visiška bejėgė ir situacijos įkaitė – protokolas neleidžia jai nei pakomentuoti, nei paneigti gandų.
Princas Williamas, princas Harry, Sasekso hercogienė Meghan ir Kembridžo hercogienė Catherine
Princas Williamas, princas Harry, Sasekso hercogienė Meghan ir Kembridžo hercogienė Catherine / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vis netyla gandai, kad karališkojoje šeimoje tvyro įtampa – juoda katė neva perbėgo tarp brolių Williamo ir Harry šeimų. Tokios kalbos pasklido pranešus, kad Harry su Meghan planuoja išsikraustyti iš Kembridžo hercogų kaimynystės, o po to pasipylė vis kitokios istorijos, neva įrodančios atšalusius „nuostabiojo ketvertuko“ santykius.

„Us Weekly“ šaltinių žiniomis, Meghan Markle dėl to jaučiasi siaubingai – jai labai atsibodo nesiliaujantys gandai. Ji yra labai savarankiška moteris, pratusi už save pakovoti ir apsiginti, tačiau buvimas karališkos šeimos nare ją įspraudžia į rėmus: ji nebeturi teisės garsiai išsakyti savo nuomonės ar juo labiau komentuoti bulvarinėje žiniasklaidoje pasirodžiusių gandų.

Dėl to Meghan priversta nuryti karčia piliulę ir tylėti. „Jai visai nepatinka neturėti balso – tai kelia stresą“, – sakė šaltinis, pridūręs, kad kai kurie karališko protokolo suvaržymai ją iš tiesų labai vargina.

„Scanpix“/AP nuotr./Britų karališkoji šeima
„Scanpix“/AP nuotr./Britų karališkoji šeima

„Ji visada drąsiai naudodavosi savo balsu ir gindavo tiek silpnesnius, tiek pati save. Tad negalėjimas nieko pasakyti jai sukelia beviltiškumo jausmą, – komentavo šaltinis. – Ji visą savo gyvenimą buvo tokia nepriklausoma, ir dabar tai iš jos yra atimta.“

Šaltinis taip pat pridūrė, kad spaudimą dėl tvyrančių gandų jaučia ir princas Harry – jis jaučiasi bejėgis, nes negali niekuo padėti savo besilaukiančiai žmonai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius